Няколко трика при избора на спален комплект

991
Няколко трика при избора на спален комплект
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че една спалня се счита за добре обзаведена тогава, когато успява да изпълни всички свои функции, а именно: пълноценна почивка, интимност с партньора и място, където да се откъснете от заобикалящия ви свят. Не прибързвайте, когато става въпрос за избора на мебели. Казват, че времето е пари, но отлично обзаведеното спално помещение ще ви дари с безценна наслада.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за тънкостите при обзавеждането, както и това какво да вземете под внимание, когато сте в ролята на инвеститор, нуждаещ се от наистина висок клас мебели. В МебелМаг ще откриете решение, отговарящо на търсенето ви.

Какви са тайните трикове, когато купувате мебелите поотделно?

Сред нас има и такива, които не са привърженици на готовите интериорни решения. В това няма нищо лошо, макар че понякога е трудно да разбереш защо отхвърляме по-лесното решение, в което е вложен професионализъм, вместо това сами да се нагърбваме с отговорната задача. Но все пак всички ние сме различни, заради това и възможностите са толкова много.

Избор на легло

Леглото е с фундаментално значение за визията на добрите спални комплекти за обзавеждане. Затова първата стъпка, с която се стартира, при обзавеждане, е решението какво да бъде то – форма, размер, височина. От там нататък всичко е много по-лесно за подреждане. Височината е определяща за комфорта по време на сън. Никога не я подценявайте и пробвайте предварително, преди да направите самата инвестиция.

В случай, че сте решили да заложите на много ниско легло, то забравете за скрин, където всъщност можете да съхранявате богат набор от дрехи, завивки, спално бельо или друго. Ако до сега не сте сигурни в какъв стил ще обзавеждате, то леглото само ще ви подскаже. В МебелМаг може да намерите решение, което отговаря на вашите изисквания.

Избор на нощни шкафчета

Хората, на които им е трудно да се разделят с голяма част от личните си принадлежности, като телефон, портфейл, книга, чаша с вода или друго, е добре да заложат на модел, който предлага по-широк плот. Там спокойно могат да подредят вещите си и няма да се налага да оставят нищо върху подовата настилка. Височината на нощното шкафче също така трябва да бъде съобразена, за да не се получи дисхармония.

Избор на гардероб

Повечето от нас, избирайки гардероб, се впечатляват от размерите на самата мебел, без дори да са отворили вратите. Грешка! Не размерът прави един гардероб практичен. По-важно е той да разполага с различни разпределения, където спокойно да сортирате всичките си дрехи, аксесоари и обувки. В МебелМаг ще попаднете на изключителни модели.

Тайни трикове при покупката на цял спален комплект

Леглото, скринът и нощните шкафчета представляват близо 80% от уюта и индивидуалността на спалното помещение. Единственото, което е нужно да прибавите, за да му придадете още повече свежест и хармоничност, са текстилът, пердетата и картините, разказващи за вашия свят и душевност. Смятаме, че готовите решения са в състояние да ви спестят най-вече време и усилия.

Ето какви са нашите гениални съвети, които се надяваме да ви послужат:

  • Хората са казали: „Три пъти мери, веднъж режи”, а ние ви казваме: „Три пъти мери, веднъж купи”. Размерите са от ключова важност, тъй като от тях зависи цялостния вид на помещението. Колкото и добре да е обзаведена една стая, то ако изпитвате тягостно и задушаващо чувство, докато сте в нея, значи не сте си свършили добре работата.
  • Понякога се подвеждаме по добрия подбор на всичките мебели, отговарящи на представата ни за естетика и красота. Захласваме се и забравяме обаче нещо много важно – дали наистина разпределението на шкафовете е точно това, от което се нуждаем, скринът достатъчно широк ли е, плотът на нощните шкафчета ще побере ли всички вещи, без които не можем дори и по време на сън? Мислете, защото не всеки ден подменяте интериора у дома. Освен това инвестирате сума, за която вероятно сте спестявали месеци наред.

Каквото и да бъде вашето решение, то никога не избирайте мебелите съобразно цената им. Не забравяйте, че спалнята трябва да бъде практично обзаведена, а мебелите – здрави и устойчиви. В МебелМаг ще попаднете на решения, които са в готовност да отговорят на търсенето дори на най-капризните от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com