Няма да повярвате какво са открили на това място

56899
Няма да повярвате какво са открили на това място

Тъкмо, когато си мислиш, че вече сме видели и открили всичко, Земята ни напомня колко още изненади крие в себе си. Необятна е нашата планета и все още ни предстои да открием какви ли не чудеса.

Един ден през 1990 г. местен жител във Виетнам се натъкнал на голям отвор в скалата, докато обикалял местността. Отвътре дочул силен шум на течаща вода, но непрогледният мрак му попречил да продължи по-нататък. Така и не се върнал на мястото, а с годините го забравил.

Откриха древен дом на дъното на Геленджикския залив (ВИДЕО)

По време на гмуркане учени от Руското географско общество са открили каменни постройки с нехарактерна структура, съобщил Валерий Егоров...

Вероятно, ако е знаел на какво точно се е натъкнал, никога е нямало да го подмине, нито забрави. В днешни дни изследователи намерили мястото и разбрали, че това е най-голямата пещера, която някога е била откривана.

Пещерата е на практика цял един друг свят, скрит от погледите на всички. Гледките и пространствата, които се намират вътре, са повече от забележителни. Дълга е цели 5 км, а на места залите достигат височина над 200 м. Мястото се намира близо до границата на Виетнам с Лаос.

Изглежда като стандартна пещера. Това, което излиза от нея обаче, ще ви ужаси (СНИМКИ)

Пещерата, която можете да видите на снимката, се намира в Тексас, САЩ. В особено тъмната ѝ осанка се спотайват животни, които могат да ...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com