НЛО удиви САЩ (Видео)

74187
НЛО удиви САЩ (Видео)

Американец успя да заснеме с камерата си кацане на НЛО. Въпреки че подобни записи редовно се появяват в интернет, фактът е бил потвърден от журналисти, които лично се убедили, че непознати обекти постоянно кръжат в тази част на американското небе, предаде КРОСС.

Първоначално в редакцията на телевизия FOX 31 се обадил жител на Колорадо, който донесъл видеозапис, направен от него в предградие на Денвър. На него ясно се виждал странен обект, който бързо, но хаотично се движи в небето и се изгубва там, където започва земята. Възможно било обектът да каца.

Вулканът Попокатепетъл глътна огромно НЛО (видео)

Попокатепетъл - един от най-страховитите вулкани в Мексико, глътна огромно НЛО, предаде БЛИЦ. Видеокамера, която следи активността на ...

Журналистите решили да проверят явлението лично, особено след като мъжът заявил, че редовно наблюдава подобни полети. Камерите били включени и след като прегледали заснетите кадри, журналистите с учудване открили същия този обект, който се движи по същия начин, след което „се приземява", пише NEWSru.com.

В интернет не спират споровете за НЛО-то. Според някои това е „част от теорията на конспирацията". Други наричат обекта нов военен безпилотен самолет, а експертът по НЛО Робърт Шифър пък заявява, че това е насекомо, което е прелетяло пред камерите през този ден.

Редактор: Десислава Ушатова

Британците имали оръжие срещу извънземни

Великобритания разполага със самолети, безпилотни апарати и други оръжия за борба срещу пришълци от космоса. Новина бе разпростране...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com