Opel ADAM бе отличен с награда за интериор

27070
Opel ADAM бе отличен с награда за интериор
Наградата за „Най-добър вътрешен дизайн на годината” (за сериен автомобил) ADAM получи в конкурса “Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD”.

Голяма награда за един малък автомобил – вчера моделът Opel ADAM бе отличен с наградата за най-добър дизайн на вътрешното пространство на сериен автомобил в конкурса, проведен в рамките на търговското изложение за автомобилни интериори “Automotive Interiors EXPO 2013” в Щутгарт, Германия. Емблематичният градски автомобил успя да изпревари в класацията силни конкуренти като Alfa Romeo 4C, Jaguar F-Type, Renault Clio и новия Range Rover. Конкурсът EXPO AWARD е част от търговското изложение, на което се показват интериорни концепции, материали, методи за обработка на повърхностите, тъкани и компоненти за оборудване на вътрешното пространство на автомобилите. Победителите в седемте категории на конкурса се определят от компетентно жури, съставено от реномирани автомобилни журналисти от цял свят.

 

Opel ще получи милиарди за развитие от GM

Драмите за състоянието и бъдещето на Opel остават в миналото. Това ясно бе заявено от борда на директорите на General Motors, чиято ред...

Eлизабет Ветцел, ръководител вътрешен дизайн на новия модел, изтъкна, че «нашият малък лайфстайл модел предлага близо 82 000 на брой различни комбинации за стилизиране на вътрешното пространство.”

Наградата за дизайн е поредната ярка и привличаща широкото обществено внимание демонстрация на качествата на Opel ADAM. Представеният през месец април 2013 година нов модел вече успя да спечели пет титли в известния конкурс за иновации “Plus X Award”, както и в реномирания конкурс за дизайн “Red dot”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com