Остров Хайнан – виртуална екскурзия и приятна почивка

8041
Остров Хайнан – виртуална екскурзия и приятна почивка
Снимка: David Mark / Pixabay

Хроничното претоварване, липсата на време и стресът от големия град влияят на психологическото ни здраве и фигура. Искате да отидете далеч, далеч и както казват повечето: „да имате цялата вечност на света за едно неангажиращо излежаване на плажа“.

Предлагаме ви ценно време за комбиниране с релакс или спа процедури. Запознайте се дистанционно с Хайнан. Тук ще откриете най-добрите програми на Изтока, които са повече от успешни в това.

Остров Хайнан

1200-годишен изкуствен остров е открит в Бахрейн

Група британски археолози, водени от професор Робърт Картър, са провели разкопки на остров Ал Сая в Бахрейн. Този остров и преди привли...

Тайната на китайската медицина се основава на философия, непроменена повече от три хилядолетия. Ин и Ян – душата и тялото са неразривно свързани, а между тях преминава жизнената енергия Ци. Комбинацията от всички сили е хармония в душата и тялото на човек.

Болестта е дисбаланс!

Китайската медицина е насочена към подобряване на тялото като цяло и премахване не на симптомите, а на основните причини за заболяването.

Хайнан, заобиколен от спокойно море и потопен в буйна тропическа зеленина, е идеалното място за лечение с китайска медицина. Преди много векове те забелязали, че на острова има най-висок процент столетници. И нищо чудно, защото на остров Хайнан растат повече от 130 противоракови растения, а лечебните свойства на термалните извори са известни по целия свят.

Термалните извори са гордостта на остров Хайнан

Полуостров се разтопи в Арктика

Полуостров се е разтопил в руския архипелаг Земя на Франц Йосиф. Загубата е открита от служители на парка по време на експедиция по изу...

Плуването в тях, може не само да подобри здравето и да облекчи стреса, но и ефективно да се бори с различни заболявания. Най-горещите извори, между 70 и 90 градуса по Целзий, се намират в Гуантан. И най-популярни са Nantian, където водата е от 45 до 60 градуса по Целзий с високо съдържание на флуор, силициева киселина и радон, което позволява да лекувате всички заболявания на ставите, органите на движение и гинекологични заболявания.

Известен е и минералният извор "Седемте феи"

Водата в него се нарича жива. Къпането в него възстановява силата, придава тонус, има благоприятен ефект, върху кожата.

В медицинските центрове на острова може да наемете курс на терапевтичен китайски масаж, който засяга точките и каналите на вътрешните органи. Китайските лекари успешно използват акупунктура.

Тази практика е на повече от три хиляди години, но сега се използват само с най-новите технологии. Сред другите традиционни, ефективни методи: ароматерапия, вакуумна и билколечение, калолечение и всички видове масажни техники. Методите на лечение се избират, като се вземе предвид състоянието на човека, като основната цел е балансът на Ин и Ян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com