Отело сред нас: Запознайте се с най-ревнивите знаци на зодиака

11064
Отело сред нас: Запознайте се с най-ревнивите знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други това е причина за раздяла. Астролозите са категорични, че е възможно да се познае ревнивеца по знака на зодиака. Кои са те – кой е най-големия Отело?

Пето място

Кой би повярвал, че точно тези 8 женски навика отблъскват мъжете

Човешкото поведение е свързано с навици, придобивани още от времето на късното детство, обособяващи се през пубертета и затвърждавани с...

Управляващият елемент на Стрелеца е огънят. Той е отговорен за темперамента, раздразнителността и избухливия характер. Представителите на този знак могат да издържат дълго време, без да проявяват ревност, но кумулативният ефект рано или късно ще се почувства. Тогава, казват астролозите, партньорът на Стрелеца няма да иска да се покаже.

Четвърто място

Когато Овенът ревнува, определено няма да го скрие. Ако представителят на знака има съмнения относно лоялността на партньора, той ще го бомбардира с упреци и обвинения. Но представителите на този знак са проницателни и бързо забравят обидите. След кавга по правило те съжаляват, че са казали твърде много.

Трето място

Лъвовете са невероятно горди: ако хванат дори намек за изневярата на любим човек, няма да се примирят с това състояние на нещата. Важно е представителите на знака да усетят и чуят, че са единствените. За да успокои ревността на Лъва, партньорът трябва да използва дарбата си да убеждава, като говори много приятни думи и демонстрира искреност на чувствата си.

По какъв начин ревнува всяка една от 12-те зодии

Понякога ревността е полезна за връзката, но често пъти може да доведе до сериозни скандали, конфликти или дори раздяла. Някои зодии са...

Второ място

Дори и най-невинният комплимент към друг човек може да се разглежда от Скорпиона като предателство. Представителят на този знак е моногамен човек и той изисква същата отдаденост от партньора си. Скорпионът не обича любимия човек да прекарва времето си без него. Той може да демонстрира ревност към постижения и командировки.

Първо място

Най-ревнивият знак на зодиакалния кръг, според астролозите, е Риби. В действителност, те са изключително емоционални и чувствителни, те са непредсказуеми, поради тази причина ревността може да възникне дори по най-неочакваните причини. Настроението на Рибите се променя много бързо, освен това, те често преувеличават и да са подозрителни. Ситуацията се влошава от факта, че те не са особено уверени в себе си и всяко отклонение на партньора от стандартното поведение може да се разглежда като изневяра.

Всяка от зодиите има своя тъмна страна, но не всяка успява да я прикрие. Не викайте дявола и не карайте знаците да показват тъмните си страни, за да не останете неприятно изненадани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com