Петте най-изискващи зодии във връзките си

16375
Петте най-изискващи зодии във връзките си
Снимка: Pexels

Нека видим кои са петте най-изискващи зодии в своите връзки. 

1. Рак 

Седем най-мощни астрологически зодиакални двойки

Кои комбинации от зодии са най-силни в романтична връзка? 1. Телец и Рак Упоритият, лоялен Телец и емоционалният Рак са грижовни и до...

Раците могат да бъдат прилепливи, притежателни и понякога ще се чувстват несигурни в отношенията си. Те са най-поддържаният зодиакален знак. Ако партньорът им не реагира веднага на техните текстове, обаждания или имейли, те могат да бъдат много разстроени, дори ако партньорът им в крайна сметка им отговори. Ракът знае, че партньорът им може да е в средата на нещо или че нещата могат да се счупят или трябва да бъдат презаредени, но ако не се чуват редовно с тях, могат да започнат да се паникьосват и да се съмняват в сигурността на връзката. От партньора на Рака зависи да ги успокои и успокои.

2. Лъв 

Лъвовете имат за цел да правят големи жестове, когато показват на този, когото обичат, колко много се грижат за тях. Лъвовете искат големи прояви на привързаност и внимание. Те знаят, че големите, ефектни увертюри не са кормилото на всички, но смятат, че ако партньорът им наистина ги обича, те трябва да положат усилия да разберат какво харесва Лъв и след това да го направят. Ако тази зодия не получи това, което искат във връзката си, ще трябва да инструктира партньора си.

3. Скорпион 

Как се държите с хората, които мразите, според зодията

Всички имаме хора, които просто не понасяме. По-лошото е, че понякога сме принудени да сме край тях! Ето кратка информация за това как ...

Скорпионите имат определена ревност и може да е трудно да бъдете във връзка с тях, без да разпалвате тази ревност. Те имат силни, интензивни емоции и им е по-удобно да предприемат действия, вместо да обсъждат чувствата си. След като повярват, че имат причина да ревнуват, те могат да бъдат упорити и да не пускат тази идея, дори и да е ясно, че тя е напълно неоснователна. Необходими са усилия, за да се облекчат ревността и импулсивността на Скорпиона и да се успокоят достатъчно, за да не правят нищо прибързано.

4. Дева 

Девите могат да бъдат с висока поддръжка, защото искат всичко да е идеално, което означава да го правите по техния начин, за да отговорите на високите им стандарти. Не е малко вероятно Дева да помоли партньора си за помощ, а те да се оплачат, че партньорът им не го прави правилно или използва метода, който Девата би използвала. Девите могат да се притесняват как искат нещо да се направи и това може да окаже натиск върху партньора им, особено ако не са страхотни да им се казва какво да правят. Когато партньорът ви не е благодарен, когато се опитвате да им помогнете, това обикновено ви кара да се колебаете да им помагате в бъдеще.

5. Овен 

Тези три зодии лесно понасят всякаква критика

Критиките и забележките от обществото понякога могат да ни накарат да се чувстваме несигурни в себе си и възможностите си. Това може да...

Овенът може да бъде с висока поддръжка, тъй като е склонен да се фокусира върху себе си и нетърпелив. Ако партньорът им отделя твърде много време за вземане на решение или върви твърде бавно, Овенът може да се подразни. Този зодиакален знак често трудно реагира на текстове или обаждания, може да забрави да включи партньора си в решенията си и може да бъде ненужно конфронтиран. Партньорите на Овен трябва да знаят, за да не реагират веднага, когато Овенът каже нещо в гняв, или това ще влоши ситуацията. Овенът не остава ядосан дълго, затова е най-добре да остави гнева им да се разсее, преди да реагира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com