Петте зодии, които жадуват за отмъщение след раздяла с гаджето

13248
Петте зодии, които жадуват за отмъщение след раздяла с гаджето
Снимка: https://unsplash.com

Отмъщението не е от най – достойните постъпки, но може би на всеки му се е случвало поне веднъж в живота да търси начин да си отмъсти. Това се случва обикновено когато сме силно наранени, гневни, разочаровани, тъжни… Смятаме, че ако в отговор нараним този, който ни е наранил, това моментално ще ни облекчи. Оказва се, че това не винаги е най – правилното решение. В астрологията съществуват няколко зодиакални знака, които жадуват за отмъщение след раздяла с вече бившето гадже. Нека видим кои са те:

Скорпион – Въпреки че Скорпионите са водни знаци, техният вътрешен свят отговаря по скоро на стихията огън. Страстни, чувствителни и лоялни към партньора си, те очакват същото от него/нея. Доста са ревниви, което ги кара постоянно да следят половинката си, търсейки улики за изневяра. А ако се случи така, че да се окажат прави… едно е сигурно – ще съжалявате! Разбира се, няма да действат веднага. Те са професионалисти в тази област. Ще обмислят внимателно детайлите и ще ви сервират отмъщението студено.

Съвети, с които да спасиш разклатената връзка

Популярният автор Марк Менсън помоли читателите на своя блог за съвет относно взаимоотношенията. Повече от 1500 души му писаха за своя ...

Овен – Овен е подвластен на огнената стихия. Вътре в него бушуват много и разнообразни чувства, особено внимание получава гневът. Определено Овните са избухливи, така че нараните ли ги, със сигурност очаквайте скандал. Нещата няма да се разминат тихо и безболезнено. Освен, че са гневни, те са и доста импулсивни, което означава, че най – вероятно ще действат доста бързо, без много много да му мислят.

Водолей – Водолеите обикновено не са отмъстителни, обаче заговорим ли за връзки, това твърдение отива в своята противоположност. Те са познати на света като не толкова емоционални, студени, отдръпнати. Когато се влюбят обаче, нещата тотално се променят. Ако човекът, когото са допуснали до себе си, направи грешката да ги нарани, това ще се отрази много лошо и на двамата. Водолей ще се затвори в себе си, но преди да го направи, ще се постарае бившето му гадже силно да съжалява.

Телец – Телец е от знаците, които трудно се доверяват на някого. Сближаването при тях изисква доста време. Спечелите ли ги обаче, те ще дадат всичко за вас. От друга страна те са и доста горделиви. Ако разберат, че през цялото време сте ги залъгвали и всичките им усилия са били напразно, това силно ще накърни егото им. За да отмъстят, те ще разчитат на саботажа. Може дори да започнат да ви следят и целенасочено да саботират всичките ви опити за нова връзка.

Дева – Девите са прочути с високото си ниво на интелигентност. Това може би е зодията, която би отделила най – много време на плановете за отмъщение. Тъй като са склонни прекалено да анализират, повярвайте, че ще изпипат плана си до най – малкия детайл. Дори ще имат няколко варианта за действие. Освен това постоянно ще се стремят да покажат на бившия/бившата колко са щастливи без него/нея.

10 психологически трика за привличане

Как можем да привлечем човека, когото харесваме? В тази статия ще разгледаме топ 10 на стъпките, които можем да направим, за да привлеч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com