По цвета на лака можете да познаете каква жена стои срещу вас

2277
По цвета на лака можете да познаете каква жена стои срещу вас

Характерът на една жена може да се разгадае по цвета на нейния лак. Когато погледнем са какъв лак са нарисувани нейните пръсти, ние можем да надникнем дълбоко в душата й и да разберем повече за характера й.

1. Черен лак

Цветът на пантерата. Това са волеви жени, които могат умело да властват над останалите. Не ги притесняват проблемите и трудностите в живота, защото минават през тях като експресен влак или валяк. Но такъв тип жени са само на външен вид такива. В душата си са силно раними и нежни, като романтиката е в кръвта им.

2. Виолетов лак

Високото самочувствие е типичното за носителките на този цвят лак. Те обичат да се изфукват малко повече от общоприетото. Мислят се за кралски особи и обичат да живеят царствено. За тях луксът и новите дрехи са водещи, въпреки, че понякога дори не могат да си ги позволят. Рядко търпят компромиси.

3. Червен лак

Жените, които си го слагат, предпочитат динамиката. Те са сръчни и не ги мързи да свършат работата в срок. Мразят да отлагат задачи и да се оправдават. В душата си са силно емоционални и когато човек ги разкрие и опознае, стават огнено страстни. Такива жени обичат да привличат хорското внимание и им харесва да са стилни и изискани.

4. Нежно розов лак

Това са жени, за които скромността е по-важна от всичко. Те предпочитат да са индивидуалистки и не обичат да се натрапват на останалите. Но те винаги знаят колко струват и отстояват принципите си. Когато намерят някой силен и могъщ човек, те се облягат на него и се чувстват добре. Романтичните млади дами предпочитат да носят този цвят. Цикламеното розово е за по-напористите мадами, които обичат да привличат вниманието върху себе си.

5. Жълт лак

Хитът на това лято е жълтото. С тях жените изглеждат особено атрактивно и привличат погледите върху себе си. Стилът им издава, че обичат да си живеят живота, а характерът им понякога е див и необуздан. Харесва им да се показват на хората и те да ги оценяват подобаващо.

6. Син лак

Това са жени, които обичат да се въздържат и самоконтролират. Те следват предварително начертан план в главата си, като винаги имат водещи приоритети в живота. Не обичат да рискуват, а залагат на сигурността. Светлосиният лак е цвят, който успокоява и охлажда страстите.

7. Зелен лак

Жените, лакиращи се в зелено, са препълнени с енергия. Те са жизнени и целеустремени, винаги готови да завладеят и проучат нещо ново. Не им влияят шушуканията по техен адрес и следват безупречно своите цели. И често пъти ги постигат, независимо колко е трудно това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com