Подходящ подарък за новогодишната нощ според зодията

5488
Подходящ подарък за новогодишната нощ според зодията
Снимка: iStock

Купуването на подарък за член от семейството е лесно – знаем отлично за какво мечтаят най-близките на сърцето ни хора. Когато обаче трескаво търсите подаръци, с които да зарадвате познати и приятели, с които ще посрещнете новата година, но не сте сигурни какво предпочитат, често губите време, средства и енергия, без да успеете да ги зарадвате. Ако не познавате вкуса на хората, които искате да изненадате, доверете се на зодиите. Те ще ви посочат най-подходящия подарък за всеки от тях.

Овен

Упоритият характер и пословичният инат на Овен често ги изтощават и изсмукват енергията му. Той има нужда от възстановяване на силите и релакс. Представителите на тази зодия биха приели ентусиазирано подарък, предполагащ отпускане и възстановяване на тялото и ума – ваучер за масаж, СПА процедура, топъл басейн. Дамите биха се зарадвали и на бижу, ако то е с любимите им перли.

Телец

Телците обичат храната повече от всички останали зодиакални знаци. Колкото и странно да изглежда на пръв поглед,подарък, свързан с храната, ще ги зарадва истински. Може да изберете за дамите кошница със сладки изкушения, а на господата да подарите обяд в луксозен ресторант, за да се поглезят с гурме и специалитети.

Близнаци

На Близнаци най-добре поднесете подаръка в плик. Променливата му природа го тласка днес да харесва едно, утре друго. Представителите на тази зодия трудно определят дори сами за себе си какво биха искали за подарък, какво остава вие да успеете да отгатнете вкуса им и да ги изненадате приятно.

Рак

Раците обичат часовници и бижута, но трябва да имате поне бегли познания за стила им, предпочитаните модели и материали, вкуса им. Ако нямате представа и не бихте могли да проучите, подарете им талисман – лунен камък ще ги зарадва и донесе късмет. Дамите от зодия Рак ще се впечатлят и от красиви аксесоари за дома.

Лъв

Като представител на царя на животните Лъвът обича разкоша и нищо по-малко от най-луксозното и най-скъпото не намира за подходящо за себе си. Не избирайте бижу, ако то не е с диамант, и картина, ако тя не е рядък оригинал. Вероятно нямате подобни финансови възможности, поради което подарете на лъва най-скъпите и луксозни бонбони, които откриете. Така няма да похарчите цяло състояние, но ще съумеете да му поднесете най-скъпото от света на сладките изкушения. Може да поръчате и ръчно изработен шоколад, върху който е изписано името му – оригинално, царствено и неповторимо.

Дева

За Дева най-ценното се усеща със сърцето и е невидимо за очите. Романтични и скромни, те ще се зарадват на нещо за душата – стих, написан за тях, поздрав по любимото радио или просто цветя с ръчно надписана картичка.

Везни

Уравновесени, здраво стъпили на земята и практични, те ще са доволни от нещо, което могат да използват – компас, ако са планинари, екип за фитнес, ако са спортисти, готварска книга, ако са домакини – схванахте идеята, нали?

Скорпион

Какъв е перфектният подарък за всяка зодия за Коледа?

Коледа идва и е време да помислим какви подаръци ще получат хората от различните зодии. Нашата селекция е съобразена с техните астролог...

Скорпионът жадува за приключения и наслада. Подарете му почивка, ако разполагате с добър бюджет. При скромен изберете подарък-приключение – полет с балон ще събуди страстта му за живот. В случай, че трябва да е съвсем символичен – поднесете шоколад, Скорпионите го обожават.

Стрелец

Стрелците обичат да пътуват и билет за мечтана дестинация е идеалният подарък. Ако не е по джоба ви и подаръкът трябва да е съвсем символичен, поднесете им нещо, свързано с пътуване – луксозен етикет за багаж.

Козирог

Каквото и да подарите, то трябва да е луксозно. Ако бюджетът ви е скромен, изберете нещо съвсем дребно, но изработено от висок клас материали – като ключодържател от естествена кожа.

Какъв е перфектният подарък за него според зодията

Коледа все повече наближава, а ние вече сме направили списък с подаръците, които ще вземем или поне основните неща. Ако обаче сте от хо...

Водолей

Подходящ подарък за представителите от тази зодия е предмет, свързан с книгите – хубав химикал, поставка за четене, книгоразделител. Четенето е в кръвта на повечето водолеи, имайте го предвид, избирайки подаръка.

Риби

За Риби е важен жестът, че някой мисли за тях и е отделил време, за да им избере подарък. Не го търсете скъп, луксозен и с бляскава опаковка, нека е нещо за душата. Бонбони с надпис върху тях, направен специално, биха зарадвали представителите на зодия Риби от сърце.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...