Пожелания за рожден ден на мъж

18335
Пожелания за рожден ден на мъж
Снимка: iStock/Guliver

Пожелания за рожден ден на мъж – изберете най-оригиналното в зависимост от това дали искате да зарадвате вашия любим, близък, колега, приятел или роднина.

Най-оригиналните пожелания за рожден ден на мъж

1. Тайната на мъжкото щастие е да имаш хубава работа, дом, приятели, здраве и щастливо семейство! На твоя рожден ден ти пожелавам да получиш това щастие. И като скъпоценен подарък - грижи се за него, обичай го, пази го. 

2. Нека всяка твоя стъпка те води към успех, пожелавам ти никога да не падаш духом. Нека животът ти стане по-щастлив и по-богат. Нека от днес мечтите ти започнат да се сбъдват. Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на жена

3. Любими мой, желая ти честит рожден ден! Бих искала още веднъж да благодаря на съдбата за това, че ме срещна с теб и да ти пожелая най-важното – здраве. Нека всичките ти мечти се сбъднат, нека само истински приятели и любими хора те заобикалят, нека всички проблеми да те подминават. Помни, аз винаги ще бъда до теб и много те обичам!

4. Честит рожден ден на теб, любов моя! Искам да ти пожелая толкова много. Нека всичките ви дела вървят гладко, нека успехът винаги е с теб във всички начинания! Нека мечтите ти да се сбъдват с лекота! Никога не се предавай, върви смело напред! В моменти на съмнение избирай със сърцето си. И никога не забравяй, че те обичам!

5. Моята стена, моята опора, днес е твоят празник. Пожелавам ти да си винаги здрав, с всеки изминал ден да имаш все по-голям късмет. Нека всички твои мечти да се сбъдват с лекота, щастието да бъде завинаги ст теб. Бог да те пази от зло, Бог да те пази от беди и твоят ангел винаги да върви с теб през живота. Честит рожден ден, любими!

6. Пожелавам ти само щастие в живота, късмет, смях, радост, топлина! Нека всяко лошо време отмине и само щастие да им в живота ти! Пожелавам ти да се сбъднат мечтите ти. Здравето никога да не ти изневерява и колкото и бързо да минават годините ви, младостта да живее винаги в сърцето ти!

7. Искам да те поздравя за рождения ти ден и да пожелая всичко, за което си мечтал, да се сбъдне. Крепко здраве, верни приятели, любими хора - нека всичко това да бъде в живота ти и никога да не те напуска. Честит рожден ден!

8. По-малко работа, повече пари, по-добро здраве и по-дълъг живот. Нека всичките ти начинания завършат с успех. Нека животът ти носи само красиви неща.

9. Честит рожден ден! Пожелавам ти да останеш винаги все така силен мъж, способен да устои на всяка буря в живота. И нека любовта да е неотлъчно до теб. 

Още: Пожелания за рожден ден на дете

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com