Порно звезди напират към Холивуд

56715
Порно звезди напират към Холивуд

През последните пет десетилетия голям брой артисти от порно индустрията пробваха актьорските си заложби и в сериозното кино, но малцина успяха. Сега отново се надига вълна на преливане между двата жанра, съобщава БГНЕС.

През идната година на екран трябва да излезе ниско бюджетният „The Canyons”, написана от автора на "Американски психар" Брет Ийстън Елис. Режисьор на лентата е Пол Шрейдър, който е поверил женската роля на Линдзи Лоън, а главната мъжка - на Джеймс Дийн. Последният е изключително популярен в порно индустрията със своите над 3000 порно сцени.

Все повече жени снимат домашно порно

Удивителни са женските способности. Дамите могат да правят по няколко неща едновременно. Оказва се, че цели 12% от представителките на ...

Възможно ли е един подобен пример да означава сближаване между Холивуд и порното? Според Кийрън Лий – британска порнозвезда, това е така. 28-годишният актьор започнал първите си сцени с малка компания, преди да се премести при големите пари и възможности в Лос Анджелис. Днес той е един от най-добре платените британци в порното. Същият обаче е отправил взор към Холивуд и вярва, че ще успее да се наложи и там.

"Хубавото е, че индустрията за възрастни отваря много вратички към традиционното кино. Вече не е онова табу, каквото бе в миналото", коментира Лий.

Лий смята, че добрата игра на Джеймс Дийн, както и впечатляващото представяне на Саша Грей, ще успеят да проправят път на по-младите им колеги.

През 2009 Стивън Содърбърг избра Грей за проекта "The Girlfriend Experience", а по-късно тя игра в комедийния сериал "Антураж" и няколко ниско бюджетни продукции.

Гледането на еротични филми e полезно

Към порното всеки се отнася по различен начин, но гледането на такъв тип еротични филми може да има и определени предимства. Най-често ...

Сред запомнящите се роли на порно звезди в сериозното кино е тази на Джена Джеймисън – една от най-големите любимки на мъжката аудитория, пожънала успех както в порното, така и в Холивуд, вероятно ще бъде запомнена с ролята си на събличаща се в радио чаровница в биографичната лента на Хауърд Стърн.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com