Послание на майка към дъщеря – НЕ спирайте да четете, думите милват душата

191196
Послание на майка към дъщеря – НЕ спирайте да четете, думите милват душата
Снимка: iStock

Майките са онези човешки същества, които в много моменти проявяват нечовешка сила и воля. Те са хората, които могат най-силно да потискат емоциите вътре в себе си. Правят го само и единствено заради своите деца.

Искате ли сълзи от радост да потекат от очите ви? Имате ли нужда сърцето ви да бъде помилвано? Чувствате ли се обгърнати от твърде много стрес и мисли за преходни неща? Прочетете това специално послание на майка към дъщеря.

То ще ви накара да погледнете на живота с други очи, макар и за малко. Ще ви подтикне към това да се замислите кое всъщност е най-значимото нещо на този свят – нашите деца, разбира се. Това е единственото нещо, което оставяме след себе си. Всичко друго е пепел, материални блага, които мухлясват, ръждясват и биват покрити с дебел слой прах. А децата – те са дар от Бога, който трябва да ценим всеки ден, всеки час, всяка минута и всяка секунда. Те са смисълът!

Ето го и трогващото послание на една майка към нейната дъщеря:

"Мило мое момиченце, мое малко цвете, не знам как те заслужих и какво добро съм сторила на света, за да те прати при мен. Знам обаче, че цял живот ще благодаря, че имам привилегията да бъда майка. Най-значимата титла в живота е това, запомни го от мен, дете мое.

Ти си онзи лъч светлина, способен да ме върне към живота дори в онези моменти, когато мисля, че потъвам и никога повече не ще изплувам. Ти си онова ухание, заличаващо мириса на разочарованието, което хората оставят. Ти си всичко за мен, прелестно създание, красиво момиче, мое дете. Ти си вселената ми, въздухът ми. Подарявам ти сърцето си!

Малко мое момиченце, вече не си толкова малко, но такова ще бъдеш в моите очи. Аз винаги ще съм твоята майка и ще гледам на теб като на мое дете. Не, няма да идвам неканена в живота ти, защото вярвам в теб, вярвам в изборите ти, вярвам в това, че съм те възпитала да бъдеш достоен за уважение човек.

20 мъдри съвета, които всяка майка трябва да каже на сина си

Помни едно, мило мое дете. Ако ти падаш, аз ще съм до теб и първата ръка, която ще се пресегне, ще е моята. Ако ти страдаш, моите сълзи ще са много по-парещи от на всеки друг. Ако ти си щастлива, аз ще се усмихвам най-искрено.

Послание на майка към син – ще ви трогне до сълзи

Да, всяка една майка изпитва най-силните и най-дълбоките чувства към своето дете. То е нейният рядък диамант, който никога не ще захвър...

Знаеш ли защо е всичко това? Малцина дръзват да се запитат. Приемат го за даденост, забравят да благодарят за този скъпоценен подарък. Връзката между майка и дъщеря е най-силната на света. Тя е толкова непоклатима, че дори може да те държи жив дори тогава, когато старостта те дърпа за ръката.

Тази връзка е необяснима, слънчице мое, тя е между нас. Между майка и дъщеря. Само една майка има привилегията в нейното тяло 9 месеца да туптят две сърца!

Учи се от грешките си, дете. Плачи на рамото ми, когато изпитваш потребност да го сториш. Аз ще те милвам по косите и ще целувам сълзите ти.

Когато животът реши да ни раздели, помни едно – кръвта вода не става и обичта на майката към детето никога не угасва.

Пази се, дъще. Винаги ще те закрилям!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com