Повече стандартно монтирани технологии за Qashqai 360

6954
Повече стандартно монтирани технологии за Qashqai 360
Автомобилът предлага стандартно технологиите Around View Monitor и Nissan Connect.

Новата версия Qashqai 360 е екипиран с технология, позволяваща му да се отвори още повече към градската мобилност с помощта на системата Around View Monitor. Тя осигурява 360 градусов обзор около автомобила и визия от птичи поглед, за да маневрирате с максимална прецизност и да паркирате с лекота, използвайте четири отделни широкоъгълни камери, разположени от четирите страни на автомобила.

Оборудването на Qashqai 360 включва още системата Nissan Connect, интегрираща сателитна навигация, която може да се ръководи с бутоните на аудио системата, Apple iPod свързаност и, използвайки Bluetooth, чрез мобилния телефон на водача.

Nissаn Juke Nismo: Токио дрифт (тест драйв)

Преди близо 50 години на инженерите на Nissan им хрумва проста идея - да монтират мощен двигател в обикновен японски седан. Ражда се ле...

Пакетът 360 се предлага с почти всички налични двигатели и трансмисии, и може да се поръча и в двете версии на купето - Qashqai и Qashqai+2.

Сред най-популярните варианти вероятно ще е всепризнатата 1,6 dCi дизелова модификация, оборудвана със Stop/Start технология за постигане на емисии CO2 от само 119 г/км и среден разход 4,5 л/100 км.

Освен Around View Monitor, допълнително клиента ще получи полирани черни релси на покрива и капаци на страничните огледала, както и отличителните двуцветни 18-цолови алуминиеви джанти. Елегантният дизайн е завършен от затъмнени задни стъкла и стъклен панорамен покрив, който отваря нови възможности в градската мобилност.

Очакваме върховния GT-R Nismo

Nissan Motor Co., Ltd. обяви, че стартира нова ера за Nismo, обявявайки името на марката като ексклузивен бранд за серийни спортни авто...

Стилът и качеството в интериора са подсилени с ексклузивни седалки от кожа и текстил, централен кожен подлакътник, полирани черни дръжки на вратите и декоративни елементи на централната конзола. 360 е наличен във всички цветове, предлагащи се за Qashqai, както и в Pearl White (перлено бяло), цвят, уникален за модела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com