Предметите, които гонят злото от къщата ви

8270
Предметите, които гонят злото от къщата ви
Снимка: iStock/Guliver

Щастието в един дом не зависи само от хората, живеещи в него, тяхната положителна настройка и разбирателство. Има цял куп вещи, способни да привлекат благополучието и късмета и да изгонят лошото.

Дори Баба Ванга приживе винаги е казвала, че е необходимо всеки сам да се погрижи да има в своя дом предмети със сила, които да привличат богатството и късмета и да отблъскват лошото и злите мисли. 

Предлагаме ви списък на най-важните предмети, които ще доведат късмета и щастието в дома ви.

Подкова

Народните поверия казват, че тя носи здраве и късмет. Счита се, че късметът е винаги на кон, а на него му трябва подкова. Подковата трябва да бъде поставена на правилното място в дома ви. Само в такъв случай, тя ще ви донесе късмет и щастие, и ще изгони всички болести и нещастия.

За да бъде активирана, подковата трябва да бъде запозната с цялата къща. Споделете ѝ, че тя може да помага.

Мед

Тези, които искат пълна къща, ще трябва да имат големи запаси от мед. Той е прекрасно средство, за да се харесате на някой. Когато почерпите гостите си с това сладко, вие показвате вашата гостоприемност и те ще запомнят, че имате отворен и уютен дом за посетители.

Чесън

Причината за раздорите в една къща най-вероятно са нечистите сили. Често се случва хората да срещат проблеми при изпълнение на съвсем нормални домашни задължения: бутат вазата с цветя докато почистват шкафчето, чинията пада и се чупи при измиване и други. Използвайте чесъна, за да избегнете лошите очи и да изгоните злите сили. Той е един много силен талисман, който ще пази дома ви от негативна и тъмна енергия.

Най-добре е да окачите вързопче чесън някъде в тавана, като го помолите за защита. Консумирането му с храна, също ще ви предпазва от злото, и ще подобри имунитета ви. 

Икона

Как да привлечем щастие и късмет у дома?

Нашият дом не е само нашата крепост, но е и пръв енергиен източник за нас. Ако в дома ви цари негативна енергия, вие ще сте изпълнени с...

За вярващите тя е най-силният талисман. Те се молят пред нея за здраве, късмет и защита. Иконите са способни да изгонят всичко зло от жилището ви и надвисналите опасности. 

Мястото, където трябва да бъде поставена го изберете разумно. Грижовното отношение към светците, без съмнение ще ви донесе спокойствие и мир в дома ви.

Безопасна игла

Това е най-популярното средство срещу злото и лошото. Безопасната игла ще донесе в къщата ви не само здраве и щастие в дома ви, но и богатство. За целта първо трябва да я нагреете на огън, след това да я изплакнете на течаща вода и да я оставите да преседи една нощ посипана с пипер и сол. На следващата сутрин я прикрепете някъде над входната врата по начин, по който няма да се вижда.

Ябълки

Евтин дом - мнения, на които не трябва да обръщате внимание

Строежа на дом си е сериозна задача. Отнема време, пари и добра фирма, която до го извърши. Един от най-реномираните избори за мобилни ...

Ако имате в дома си ябълки, значи ще имате в изобилие от всичко. Със своята сладост и свежест те ще поддържат доброто ви настроение и няма да позволят да сте тъжни. Положителната енергия, която ябълките са натрупали и съхранили в продължение на много години, ще се настани трайно в къщата ви и ще я прочисти на всяко енергийно ниво.

Сапун

Той е символът на здравето и чистотата. С него се свързват много предмети. Сложете едно малко парченце сапун в кърпичка, вържете панделка и го сложете в малка красива кутийка. Това автоматично ще превърне вашата баня в истински храм на чистата енергия.

Камбанка

Нейния мелодичен звук ще върне настроението в дома ви и ще прогони злите духове. Народните поверия гласят, че камбанката трябва да бъде от сребро или желязо. Трябва да издава чист и приятен звук, а не дразнещ. Поставете я на такова място, където често ще звъни. Така звънчето ще се превърне в истински талисман на дома ви. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com