X
 
 

Професиите, които правят най-много секс на коледното парти

23451 0
photo of Професиите, които правят най-много секс на коледното парти
Снимка: Thinkstock/ Guliver
Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега, пише „Индипендънт”.

 Изследване показа, че 39% от британците са правили секс с колега на коледното парти. Още повече с тези, които са целували човека от съседното бюро по време на ежегодното събиране за празниците.

Уроците ми от 10 години секс за една нощ

Изгубих девствеността си чак в колежа, със сериозното си, консервативно гадже. Правихме безопасен секс няколко месеца, после връзката н...

Според проучване от 2000 британци най-често това се случва на IT- специалистите и специалистите „Човешки ресурси”. 63% от компютърните специалисти се напиват и правят секс на коледното парти с колеги в сравнение с 56% от HR-ите.

Същото се случва с 27% от заетите в сферата на образованието и 29% от здравните служители.

Проучването също така очерта местата, където служителите са най-склонни да го направят. Една четвърт избират “романтичната” атмосфера на паркинга, а повече от една пета заседателната зала. 18% се отдават на страстта в складове и други подобни помещения. 15 на сто от анкетираните са правили секс на собственото си бюро, 8% в столовата.

Най-много секс със служители правят най-висшите мениджъри ( 65%), следвани от директорите (28%) и младшите служители (26%).

Идеалното количество секс за идеални отношения е…

Канадски психолози са изяснили, че за постигане на максимално ниво на щастие е достатъчно семейните двойки да правят секс само веднъж с...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители