Психологията на цвета: Какво ще разкаже за вас любимият ви цвят на маникюра!

30029
Психологията на цвета: Какво ще разкаже за вас любимият ви цвят на маникюра!
Снимка: iStock

Не е тайна, че цветът и емоциите са тясно свързани. Различните нюанси често ни карат да се чувстваме различни. И няма значение дали актуализираме гардероба си или избираме цвят на маникюра - ние подсъзнателно правим избор в полза на определени цветове. Това може да се дължи на личните ни предпочитания, спомени от детството, емоционално състояние и много други фактори. Във всеки случай цветът може да каже много повече за вас, отколкото си мислите. Превъртете надолу, за да разберете какво означава любимият ви цвят на ноктите.

Черен

Какъв маникюр ти подхожда според зодията

Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър ще ви стои най-добре, в зависимост от това под кой зодиакален знак сте родени. ...

Ако предпочитате черно, това не означава, че сте затворени или резервирани. Напротив, черното често символизира силата на характера, вътрешните страсти и желания. Често под черните нокти се раждат силни лидери.

Червен

Е, червеното говори само за себе си. За всички този цвят предизвиква едни и същи асоциации: страст, сексуалност, самочувствие, желание да бъдете в светлината на прожекторите. Но червеното е много повече. Момичетата, които избират различни нюанси на червено, заемат активна позиция в живота, уверено вървят към победата и се стремят да успеят във всичко.

Розово

Когато става дума за розово, е мечтателност, романтика, нежност и женственост. И, разбира се, това наистина е така. Но също така момичетата, които избират розов маникюр, много обичат да флиртуват и понякога се държат несериозно. А психолозите са склонни да мислят, че жените, които предпочитат розовото, често остават деца дълбоко в душите си.

Кои са актуалните маникюри за тази година?

През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентри...

Син

Нюансите на синьото се свързват със спокойствие, мъдрост и мистерия. Момичетата, които обичат синия маникюр, често са много романтични, мечтателни и вярват в истинската любов. А тези, които предпочитат нюанси на небето, често са склонни към интроспекция, дълги размишления и меланхолия.

Зелено

Не можем да заобиколим един от най-популярните цветове на сезона. Зеленото е цветът на живота, природата, просперитета и баланса. Ако предпочитате зелен маникюр, това означава, че обичате хармонията във всички области на живота, надеждността и стабилността. Феновете на зеления цвят вземат само онези решения, които са сто процента сигурни.

Шоколад

Перфектният маникюр в домашни условия

Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това далеч не означава, че трябва да се лишите от перфектния...

Нито една модна палитра не може да мине без елегантен шоколадов нюанс. За момичетата, които избират елегантно кафяво, надеждността в живота е много важна. Често те са практични, трудолюбиви и готови да преминат през всички препятствия. Феновете на кафявото са уверени в себе си и не се страхуват от трудности.

Виолетов

Психолозите смятат, че лилавото е обичано от много емоционални и чувствителни хора, за които е важно да покажат своята индивидуалност. Ако нюансите на лилаво преобладават във вашия маникюр, тогава най-вероятно сте творчески човек, който живее по собствените си правила, избира собствения си път в живота и често е по-фокусиран върху вътрешния си свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com