Пускат кукли "Барби" на принц Уилям и Кейт

11902
Пускат кукли "Барби" на принц Уилям и Кейт
Куклите с височина около 30 сантиметра са точна реплика на двойката от церемонията в Уестминстърското абатство на 29 април миналата година

Във Великобритания на пазара са пуснати кукли Барби на принц Уилям и Кейт Мидълтън по повод първата годишнина от кралската сватба, предаде Стандарт Нюз.

Куклите са с височина около 30 сантиметра и са точна реплика на двойката от церемонията в Уестминстърското абатство на 29 април миналата година. Изданието е на Робърт Пест.

Куклата на Кейт е с красивата сватбена рокля в цвят слонова кост и с букет от пролетни цветя в едната ръка. Булото, диадемата и обеците допълват картината. Куклата на Уилям е облечена в типично червена униформа на полковник от ирландската гвардия, препасана със синия шарф на Ордена на жартиера - точно, както истинският принц се появи на церемонията преди година.

Кралските кукли барби ще струват 64 британски лири или около 150 български лева, съобщава БНР. В Америка те вече се продават за сто долара.

Пуснатите на предварителна продажба в интернет кукли дори свършиха, въпреки наложеното ограничение един клиент да не купува повече от пет кукли.

 

Уилям и Кейт не планират бебе тази година

Принц Уилям и съпругата му Катрин не планират да се сдобият с наследник тази година заради Диамантения юбилей на кралица Елизабет II,...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com