Ранна смърт или дълъг живот – какво казват линиите на ръката

4251
Ранна смърт или дълъг живот – какво казват линиите на ръката
Снимка: Pixabay

Гадаенето по линиите на дланта е изключително стар метод, познат в света под наименованието хиромантия. Вярващите на предстаказанията, направени според линиите, които се виждат на дланите, са почти толкова, колкото и тези, които не им вярват.  Сигурно и на вас ви се е случвало някоя възрастна жена да ви срещне в парка и да поиска да ви гледа на ръка. След като сеансът приключи, вие напълно забравяте за случката, но когато казаното наистина се сбъдне, вие си припомняте за думите на тази баба. Този метод за предсказание се смята за анти научен. Това, обаче, не пречи да се практикува от дълбока древност насам. Има хора, които наистина се справят перфектно

Един гадател споделя как да не се заблудите в предсказването на съдбата си, надничайки в дланта си.

Много често хората се опитват сами да анализират линиите на дланите си, за да прочетат плановете на съдбата си. Питащите умове често стигат до погрешни заключения в своите изследвания. Например мнозина, виждайки къса или прекъсната линия на живота, се притесняват, че ги очаква ранна смърт. Гадателите споделят как наистина трябва да прочетете съдбата върху дланите си.

„Искаме незабавно да разсеем основния мит, че дължината на линията на живота по никакъв начин не съответства на продължителността на живота. Погрешно е да се каже, че ако имате кръса линия на живота, ще напуснете този свят рано“, подчертава гадател.

Той обяснява, че в много редки случаи линията на живота е къса. За повечето хора това е периодично. Най-често такива скали показват големи пресичания, може би дори имиграции. Според хироманта, ако човек промени страната си на пребиваване, се променят и социалният му кръг, навиците, работата и животът.

Линията на живота е основният индикатор за състоянието на качеството на живот на човека. В много случаи такива скали говорят за преместване, това няма нищо общо с продължителността на живота, обясняват експерти.

Въпреки това, хиромантът е убеден, че съдбата на човек е „написана“ на дланите му. Анализирайки линиите на ръцете си, можете да се предпазите от ужасни заболявания. Както 5-tv.ru писа, по-рано Иван Громов обясни как да разберете на каква възраст ще имате здравословни проблеми, само като погледнете ръката си.

За да идентифицирате потенциални проблеми в тялото, трябва да погледнете дясната си длан. Ако линията на живота се прекъсва и след това продължава отново, това може да е предвестник на доста сериозни проблеми в бъдеще.

Островчетата означават, че в бъдеще може да се сблъскате със сериозна операция или хоспитализация. Изтъняване, тоест когато линията е със същата дебелина и същата дълбочина, а след това в някоя област става по-бледа, това означава, че в този сегмент от живота ви може да имате спад в жизнеността, причинявайки достатъчно сериозни заболявания, които развалят качеството на живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com