Разбери какъв е характерът ти според формата на очите

8184
Разбери какъв е характерът ти според формата на очите
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно сте чували, че китайска традиционна медицина залага на много стари техники, за да получи достоверна  информация за личността, здравословното състояние и  взаимоотношенията, на база формата на очите.

Освен цвета, формата на очите също е решаваща в тълкуването на личността. Сигурно не сте подозирали, че притежателите на  приближени очи, предпочитат да спазват традициите и са запалени по историята и националните култури. Хората с не  толкова приближени очи, не са привърженици на рутинното и обичат да изучават света.

6 естествени метода срещу торбичките под очите

Умората води не само до неприятни усещания, но се отразява и на визията ни. Който не се наспива хубаво, се събужда с торбички под очите...

Собствениците на големи очи, са страстни, открити и истински творци. Имат дълбок емоционален свят и животът им е изпълнен със страст. Те се доверяват лесно на  хората.

Тези, които имат малки очи, са особено прецизни, точни и аналитични. Те са интелигентни и останалите се допитват до тяхното мнение, търсят съвети.

Задълбават се в детайлите и нерядко ги мислят за студени хора, но всъщност са обзети от красиви емоции. За съжаление, тези страни се показват само на избрани хора.

Какво показва формата на очите?

Очите с форма на бадем придават екзотична визия, но и мистична душа. Хората с такива очи са състрадателни към другите и запазват спокойствие във всяка ситуация. Те са особено наблюдателни и балансирани. Когато опознаят човек, тогава показват топлия си характер.

Формата на очите говори много за мъжкия характер

Характерът на мъжа може да се разбере по различни начини, но очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание ...

Прекалено предпазливи по природа, тези хора се откъсват от  забавното в живота. Добре е понякога да поемат рискове и да не навлизат толкова в детайлите.

Кръгли очи свидетелстват за личности с голямо въображение, мислещи творчески. Тези хора често се простират извън рамката на реалността. Те често са водени от емоциите, а решенията взимат на тяхна база. Хората с кръгли очи са истински идеалисти  и обществото рядко ги разбира. Много са чаровни и лесно привличат цялото внимание на околните.

Характер според изтеглената форма на очите

Хората, чиито очи наподобяват котешките, т. е. леко издърпани в края нагоре, са доста амбициозни. Никой не може да ги отклони от целите, които са си поставили.

Хората мислят за тях, че са забавни, интересни и остроумни. Някои ги смятат за егоистични и егоцентрични, но всичко постигнато в живота им е в следствие на упорит труд.

Как да познаете, че някой ви харесва по очите

Учените твърдят, че движението на очите може да покаже на какви отношения можем да разчитаме. Изследването Eye Movements When Looking ...

Очите, чиито ъгълчета слизат малко надолу, посочват зависими личности, предимно от близките си. Тези хора нерядко са много плахи и околните често се възползват от тях.

Обикновено са песимисти, а това им пречи на общуването с хората. Все пак успяват да имат дългогодишни връзки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com