Румъния си има свой Емил Конрад

4045
Румъния си има свой Емил Конрад

След като през миналата година България преживя феномена „Емил Конрад”, подобно нещо се заражда и набира скорост в Румъния. Разликата обаче е сериозна – румънският Емил Конрад е пътен полицай от Брашов, който ще издава книга с истински истории, които е преживял на работа.

Мариян Година има вече над 150 000 последователи във Facebook. Манията по него е голяма, защото чрез социалната мрежа той разказва по забавен начин какво е да си катаджия.

[НЕ] продължението на нашумялата книга на Емил Конрад "Нещата, на които не ни учат в училище"

Обновеното издание на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” от най-успешния български влогър Емил Кон...

Румънският полицай е решил да обедини в книга всичките си истории от Facebook. Според Romania Insider вече има над 5000 предварителни поръчки на бъдещата книга – само няколко часа, след като стана ясно за проекта. Официално книгата „Предстоящи проблясъци” излиза на пазара след два дни – на 18 февруари.

„Не го правя, за да ми намалят присъдата”, шегува се Година, визирайки практиката в Румъния през последните години много именити затворници да издават книги с надеждата да излязат от затвора по-рано. „Който ме е проклел, защото съм го глобил, сега получава възмездие – дясната ръка ме боли от автографите, които трябваше да разпиша за първия тираж на книгата”, споделя още румънският полицай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com