С какъв маникюр да посрещнем годината на Черния воден заек?

20311
С какъв маникюр да посрещнем годината на Черния воден заек?
Снимка: iStock

Според китайския календар 2023 г. е годината на Черния воден заек. Основните цветове, които носят щастие и в които да посрещнем Новата година са червено, горещо розово, наситено лилаво и синьо.

Заедно с експерт споделяме идеи как да подготвим ръцете си за срещата на домакина на годината. Основният акцент е върху дизайна и празничните елементи.

Рисунки върху ноктите

Алиса в страната на чудесата

Помните ли заека с шапката и часовника, който помогна на Алиса от приказката на Луис Карол да попадне в приказната страна? Изображението на такъв герой върху ноктите ще изглежда страхотно за момичета на нежна възраст. И не е лошо, ако маникюрът е направен в пастелни цветове: розово, синьо, люляк. Между другото, не забравяйте да поставите върху нокътя онези миниатюрни „камбанки“, които ще ударят 12 часа като отделен детайл.

Заешки уши

Можете спокойно да нарисувате върху ноктите само ушите на това пухкаво животно. Не е необходимо да рисувате целия заек.

Какъв маникюр да си направим според тоалета?

Ивици и бели зайци

Червеното, розовото и бялото ще се комбинират перфектно помежду си в дизайна на ноктите, ако изобразите муцуната на животното на палците с бяло, а върху останалите пръсти използвате червени и бели ивици или вълни. Така допълнително се фокусирате върху новогодишната тема. Помните ли червените и белите близалки?

Правилен цвят

Както вече казахме, основните цветове на следващата година ще бъдат червено, розово, лилаво и синьо. Тук можете да изберете точно този цвят, който е най-близо до вас, но не забравяйте това в навечерието на Нова година трябва да добавите малко блясък в някой от избраните нюанси.

Например, сега на върха на популярността си са светлоотразителните гел лакове, които определено ще дадат блясък на вашия маникюр. Не е необходимо обаче да покривате всички нокти с такъв гел лак със специален ефект. По-добре е да изберете 1-2 пръста на ръката, а за останалите направете едноцветно покритие.

Никога не си правете такъв маникюр, ако сте жена със стил

Ако предпочитате едноцветно покритие с тъмни нюанси, например наситено лилаво или наситено синьо, тогава дизайн с кристали ще изглежда добре с такъв маникюр. Използването им на всички нокти в големи количества обаче не е добра идея. Достатъчно е да се съсредоточите върху един или два нокътя или да поставите малък кристал на ключово място на нокътя.

Идеална форма

Тук всичко е много просто - съсредоточете се върху обичайните си предпочитания. Меките квадратни, овални или бадемови нокти ще изглеждат страхотно с всеки дизайн на ноктите.

Удължен стилет или форма на балерина е за много красива, но и трудна за поддръжка. Само не забравяйте, че сама по себе си тази форма на ноктите е доста ярка, така че не трябва да прибягвате до излишъци в дизайна. Няколко стикера или няколко кристала са достатъчни, за да привлекат вниманието на другите.

От необичайното - определено можете да опитате горещата тенденция - формата на ноктите под формата на червило. Но тук също е важно да запомните, че тази форма изглежда добре или с черешово-винени нюанси, или с богати тъмни, например лилаво или наситено синьо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com