С кого най-добре си пасват Рибите в любовта?

30384
С кого най-добре си пасват Рибите в любовта?
Снимка: iStock/Guliver

Овен и Риби

Този съюз би могъл да бъде много добър и за двете страни. Овен ще бъде този, който ще носи силата във връзката и ще задава посоката, докато Риби ще бъдат верни и ще го следват във всяко едно начинание. Интуицията, с която са родени представителите на зодия Риби ще бъде барометъра във връзката. Двете зодии има какво да научат един от друг. Овен ще покаже на своя партньор как може да постигне мечтите си, а не само да си фантазира.

Телец и Риби

Погледнато отгоре, то това ще бъде една щастлива връзка, тъй като двете зодии могат да се свържат на кармично ниво и изпитват сериозна емпатия един към друг. Риби са мечтатели, а Телец здраво стъпили на земята. Пълни противоположности, които ще се допълват и ще разкриват нови светове за партньора си. Ще постигнат завидна хармония, която ще бъде основата на една здрава и продължителна връзка.

Близнаци и Риби

Близнаци и Риби биха били много интересна двойка, в която ще цари хармония, спокойствие и много емоции. Те ще комуникират на съвсем друго ниво спрямо всички останали и учудващо за мнозина ще се разбират само с поглед. Близнаци не само ще подхранват мечтите на своя партньор, но и ще го насърчават да ги реализират. Докато Риби ще бъде тяхната опора в трудни моменти и ще правят това, което най-много обичат - да се грижат за половинката си и да се стараят нищо да не й липсва.

Рак и Риби

Тук ще се сблъскат два коренно различни духовни свята. Общото между тях е толерантността, която царува и не пречи на емоциите да бъдат изразявани в пълната им свобода. Риби ще помогнат на своя партньор да си отвори очите спрямо креативността и възможностите, които предлага живота, докато Рак ще е техния пътеводител. В трудни моменти взаимно ще се подкрепят, тъй като знаят как да бъдат опора на половинката си. Тяхната състрадателност и съчувствие допълнително засилва хармонията помежду им.

Лъв и Риби

На теория подобна връзка няма да продължи дълго, но по един изключително нелогичен начин тя може да бъде успешна, напук на вярванията, че огън и вода не могат да бъдат в съюз. Риби са крайно противоположни на Лъв. Те са сантиментални и емоционални романтици, докато Лъв са безцеремонни егоисти, които не зачитат чувствата на другите. В основата на успешната връзка ще стои безусловната любов на Риби и ако Лъв я оцени подобаващо, то нещата може и да им се получат.

Рибите ще получат глътка свеж въздух и вдъхновение през есента

Дева и Риби

Понятието здравословна връзка може да се олицетвори със съюза на тези две зодии. Те са на противоположните краища на зодиака, което е предпоставка за баланс и хармония. Отлично се допълват и притежават качества, които другия не. Взаимно ще изваждат на показ най-доброто от себе си и това ще бъде неизчерпаема енергия, която ще ги подхранва постоянно. Всеки ще им завиди на тяхната отдаденост, която изпитват не само един към друг, но и към своите близки.

Везни и Риби

Романтиката ще се усеща във въздуха, когато те преминават хванати ръка за ръка. Може би най-подходящия съюз за Риби е този с представител на Везни. Искреността ще бъде в основата на хармоничната им връзка, която ще бъде давана за пример на всички. Отлично се допълват нуждите им за емпатия и светло бъдеще.

Скорпион и Риби

Със сигурност биха могли да бъдат добър тандем, но при някои условности. На първо време във връзката ще цари уважение и разбиране, докато Скорпион не започва да показва характера си. Той обича да задълбава и винаги крие нещо. Трудно му е да изрази чувствата си, но единствения, който би могъл да го предразположи, е именно представител на зодия Риби. Пред него той ще разкрие душата си и това неминуемо ще се отрази върху характера му. Ключът към успеха в този съюз е взаимната отдаденост във връзката.

Стрелец и Риби

Стрелец има нужда от някой, който да го следва, и Риби може да бъде този човек. Двамата заедно ще откриват нови светове, които ще им предложат широки хоризонти за развитие на връзката им. Стрелец може да изглежда като крайно неподходящ партньор за Риби в очите на другите, тъй като е известен със своята фриволност, но колкото повече се развива връзката им, толкова повече той ще оцени жертвите, които прави Риби в името на любовта. Именно Риби ще покажат на Стрелец какво е да се грижиш за другия и да оценяваш това, което имаш.

Основни характеристики на зодия Риби

Козирог и Риби

Козирог е твърд и целеустремен характер. Пълна противоположност на Риби. Неписано правило е, че противоположностите се привличат и това може да бъде олицетворено в тяхната връзка. Козирог ще привлече Риби със своята непримиримост, остроумие и непреклонен дух, а той от своя страна ще оцени непознатата за него до този момент чувствителност и емпатия, с която са известни Рибите. Всъщност и двете зодии обичат да помагат и разликите в нрава им няма да попречат за изграждането на един здрав съюз.

Водолей и Риби

В основата на тази връзка ще бъде истината. И двете зодии най-мразят лъжата и при първия сигнал, че има нещо нередно, ще се наруши хармонията във връзката. Тяхната изразена индивидуалност ще намери отражение и във връзката им. Два остри камъка не мелят брашно, но при определени обстоятелства биха могли да постигнат желания баланс. Водолей често е надменен и прекалено интелектуален за своя партньор, докато Риби ще си фантазира постоянно. Това ще доведе до конфликти, но и двете зодии умеят да прощават и бързо да забравят.

Риби и Риби

Истинска емоционална бомба ще бъде тази връзка. Те обичат красивото в живота и се стремят към хармония на душевно ниво, която няма нищо общо с материални успех и благосъстояние. Връзката им ще бъде безоблачна и спокойна, тъй като пасивната им природа няма да създава кой знае какви проблеми. Има опасност да изпаднат в летаргия, която да извади на показ най-лошите им качества. Като известни "фантазьори" ще неглижират проблемите във връзката и постоянно ще отлагат тяхното разрешаване. Те са лоялни и нежни с партньора си. Винаги са до него и това може да направи връзката им вечна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...