С кои зодии си подхожда най-добре Скорпиона?

20982
С кои зодии си подхожда най-добре Скорпиона?
Снимка: Pexels

Скорпион и Скорпион

Любовта между два Скорпиона неминуемо ще бъде буря от страст и емоции. Те ще се обичат силно и ще бъдат обсебващи един към друг. Всеки Скорпион обича дълбоко и с цялата си душа. Никога не потискат чувствата си и казват всичко, което им е на сърце. Любовта между два Скорпиона или ще бъде най-красивото нещо на света или ще бъде пълен провал. Ако успеят да направят компромиси със себе си, то заедно биха могли да постигнат и невъзможното.

Скорпион и Стрелец

На тази любов ще им бъде нужно време. Няма как нещата да пламнат от пръв поглед. Необходимо им е време, за да се опознаят и да се случи истинското привличане. Ако проявят достатъчно търпение, то чакането може да си е заслужавало. Стрелецът постоянно търси промяната и нови предизвикателства, докато Скорпион ще бъде до него във всяко едно начинание и ще го подкрепя. Двамата заедно ще пътуват и ще научават нови неща, а различията в характерите им ще се допълват като липсващи парчета от пъзел.

4 зодии жени, които са идеални любовници

Скорпион и Козирог

Всичко е възможно в един потенциален съюз между тези две зодии. Единствено от тях зависи как ще се развият отношенията им. Козирог действа предпазливо и има нужда от време, за да опознае човека до себе си, а Скорпион постоянно анализира ситуацията. И двамата не са от най-големите романтици, но въпреки това връзката им не е обречена. Тя би могла да бъде прагматична и хармонична, ако превъзмогнат ината си и намалят малко изискванията си към другия.

Тези 3 зодии ще срещат голямата ЛЮБОВ тази есен

Скорпион и Водолей

На пръв поглед това ще бъде сблъсък между два свята. От едната страна е Водолеят, който цени свободата и обича предизвикателствата на живота. Докато от другата е Скорпиона, за когото на първо място е вътрешното уединение и семеен уют. Макар да нямат много общи неща, връзката им би имала бъдеще, ако успеят да изгладят противоречията си и не се опитват да променят другия спрямо своите предпочитания.

Скорпион и Риби

Двамата биха могли да бъдат страхотен екип. Ще цари хармония, уважение и разбиране. Скорпионът не обича да споделя напълно чувствата си и е доста потаен. Трудно може да се долови в какво настроение е, но не и за Риби. Техните силно развити сетива успяват да "разкодират" поведението на Скорпиона и да го извадят от черупката му. Те се допълват по страхотен начин. Благодарение на подкрепата и увереността, която Скорпиона вдъхва на партньора до себе си, Риби ще успеят да реализират мечтите си.

Подаръци по зодия за жени

Скорпион и Овен

Когато избухне любовта между тези две зодии, те започват да си задават въпроса как са прекарали толкова дълго време разделени един от друг. Заедно са могъщ съюз, който се допълва във всеки един аспект на живота. Единственото условие това да е случи е, ако успеят да си разделят "славата" и да поделят лидерската позиция. В една подобна връзка, Скорпиона ще бъде този, който ще е по-отдаден. Връзката им ще бъде страстна и често ще се стига до скандали. Ревността е неин неизменен спътник, тъй като и двете зодии са своенравни и много емоционални.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Скорпион и Телец

Потенциалният съюз между Скорпион и Телец би бил пример за балансирана връзка, в която две противоположности се допълват по специален начин. Сексуалната им енергия ще бъде на съвсем друго ниво и често ще се люшкат между горещи спорове и страстна любов. Скорпионът ще се стреми да властва във връзката и да задава нейната посока, докато Телец ще развие и покаже своето чувство за притежание. За тях е важно материалното благосъстояние и това е една от общите им черти. Ще се стремят към неговото постигане и финансова независимост. Нуждаят се от стабилност и сигурност във връзката.

Скорпион и Близнаци

Най-важното за тях ще бъде да се приемат такива, каквито са. Успеят ли да се приемат с всичките си недостатъци, то ги очаква дълга и стабилна връзка. Близнаци умеят да се приспособяват и за тях няма граници в комуникацията. Скорпионът е тайнствен и същевременно решителен, но има нужда от емоционална връзка и интимност. Ще бъде верен на своя партньор и ще очаква същото в замяна. Отдава се изцяло на връзката и именно от там може да има чести изблици на ревност и скандали. Ще трябва да положат известни усилия, за да преодолеят всички различия във връзката и да се преборят за любовта си. Скорпион и Близнаци са родени победители и трудно се предават, което е предпоставка, че ще успеят да доведат нещата до щастлив край.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за времето и любовта

"Хвърчащите хора"

Любовен съвет за всяка зодия за 22 май 2024

Таро хороскоп за 22 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Знаете ли колко е дълга Стара Планина

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com