Сашо Диков поема щафетата от Карбовски

25621
Сашо Диков поема щафетата от Карбовски
Новото предаване Дикоff започва на 02 март, от 16.00 до 19.00 ч. в ефира на Нова ТВ

Сашо Диков става водещ на ДИКOFF – най-новият проект на Нова ТВ и продуцентска къща „Телеман”. Предаването ще стартира на 02 март и ще превземе три часа от ефира на медията – всяка събота, от 16.00 до 19.00 ч. Това бе съобщено днес на официална пресконференция в столичен хотел.

Светските новини със „Студио VIP” по Нова

ВИП новините по Нова телевизия се трансформират в новото светско предаване в ефира на Нова телевизия. „Студио VIP” стартира...

Сашо Диков безспорно е лице, което няма нужда от представяне – журналистът, който през всичките години от своята кариера винаги е на точното място, в точното време, безкомпромисен, болезнено остър и откровен, много често дори неудобен. Такова ще бъде и новото предаване, което не случайно носи неговото име – ДИКOFF. „Ушито” изцяло по мярка на своя водещ, също като него, то ще бъде мъжкарско, спорно, ръбато, едновременно с това – честно и безспорно, но преди всичко с кауза – да показва тези, които продължават да отстояват принципите си, продължават да стърчат – обрулени, но не и пречупени, верни докрай на българската си принадлежност.

Новото предаване ДИКOFF ще продължи да следва принципа, който именно екипът на продуцентска къща Телеман наложи в родния ефир – да среща “горната” и “долната” земя, да пита първата дали е щастлива, когато вижда как живее втората. Ще показва тези, от които зависи, и тези, които зависят – и винаги ще ни среща с неочакваните моменти, в които тези зависимости се преобръщат. Интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната, емоционално разказани истории на обикновени хора – ДИКOFF ще бъде витрина на общия ни живот. Нищо, че витрината много често прилича на сергия...

Междувременно лично Сашо Диков обяви по Канал 3, че ангажиментът му към "Нова телевизия" не означава, че ще остави Канал 3. По никакъв начин няма да напусна Канал 3, каза той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com