Седем от най-добрите съвместимости в астрологията

10939
Седем от най-добрите съвместимости в астрологията
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта е сезонът на влюбването и за всички, които се оглеждат е време да споделим нещо интересно - седемте съвместимости между зодии от гледна точка на астрологията. 

1. Телец и Рак

Седем най-мощни астрологически зодиакални двойки

Кои комбинации от зодии са най-силни в романтична връзка? 1. Телец и Рак Упоритият, лоялен Телец и емоционалният Рак са грижовни и до...

Упоритият, лоялен Телец и емоционалният Рак са грижовни и добри към другите. Това означава, че ще бъдат внимателни и добри един към друг във връзката. Те са от типа двойки, които са толкова страстно влюбени един в друг, че кара другите знаци да ревнуват. 

2. Близнаци и Овен

Близнаците и Овните са независими по природа, но и ентусиазирани. Усещането за приключения на Овен е отдадено от Близнаци, така че моментите един с друг никога не липсват в вълнение. Овенът и Близнаците са по-склонни да опитат нови неща, защото имат партньор в престъплението.

3. Лъв и Лъв

Точно така, перфектният партньор на Лъв е толкова уверен и амбициозен като тях самите. Тъй като Лъвовете са естествено обнадеждаващи, това е двойката, която ще се мотивира във всичко. Те ще се отнасят с другия като с крал или кралица и никога няма да се задоволят с по-малко, когато става въпрос за щастието на другия.

Какво означават небесните тела в астрологията?

Време е да отговорим на един важен въпрос - какво значат отделните небесни тела и планети за астрологията? Приятно четене!  Слънц...

4. Дева и Дева

Подобно на Лъвовете, Девите намират утеха в други Деви, защото съвпадат с техния логичен и аналитичен ум. И двамата се утешават в плановете и графиците. Въпреки че, външно може да не проявяват привързаността си като другите знаци, не е нужно - те вече знаят какво изпитва другият.

5. Везни и Козирог

Везните и Козирогът са класически пример за „привличането на противоположностите“, който всъщност работи. Везните обичат да бъдат социални и около хората, докато Козирогът предпочита уединението и независимостта. Везните са спокойни, приказливи и мързеливи; Козирогът е строг и недоверителен, но трудолюбив. Точно затова оптимистичната природа на Везните може да разхлаби Козирога, а Козирогът може да насърчи Везните да работят по-усилено. Те се балансират помежду си!

6. Скорпион и Стрелец

Какво означава Венера в зодиите?

Време е да продължим да изследваме как различните планети и небесни тела влияят на зодиите. В тази статия ще разгледаме влиянието на Ве...

Независимостта е черта, която Стрелецът и Скорпионът имат общо, и тя свършва там. Скорпионът е приземен, но Стрелецът е неспокоен. Скорпионите са склонни да чувстват емоциите си с пълна сила, докато Стрелецът ги съдържа. Но що се отнася до любовта, и двамата са предпазливи и предпазват сърцето си. Това е двойката, която не е прикрепена до бедрото; те си дават достатъчно пространство, за да бъдат сами.

7. Водолей и Риби

Въпреки че, Водолеят е независим, където Рибите са зависими, тяхната креативност и въображение ги обединяват. Рибите, макар отначало да са охранявани, обожават да говорят за предмета, който ги интересува, а Водолеите обичат стимулиращи разговори. Водолеят също е спонтанен, което Рибите тайно обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com