Седмичен хороскоп за 11-18 февруари

25425
Седмичен хороскоп за 11-18 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще бъде време, в което искате или не, ще се наложи да направите анализ на събития от отминалата седмица. Най-важното е да не съжалявате за загубени възможности, още повече, че няма как да знаете дали наистина сте имали големи шансове да се случи това, което сте си представяли. Най-важното, което трябва да направите е да се съсредоточите върху фактическата обстановка около вас. Опитайте се да си създадете график, който да спазвате стриктно. Време е да станете нов човек. Това не само, че няма да ви промени в по-лоша посока, а дори ще ви даде повече време да бъдете себе си и да имате време за любимите ви занимания.

Телец

През тази седмица няма да имате достатъчно ресурси, за да се справяте с по-сериозни неща и рискът от грешки е голям. Все още може да отложите началото на сериозните занимания. Но използвайте тези дни, за да влезете в релси лека полека. Вкарвайте повече реалност във всекидневието си и увеличавайте натоварването постепенно. Може да се каже, че в края на седмицата няма да имате търпение да запретнете ръкави, но това ще се случи точно през почивните дни. Възможно е да ви осени идея, за която е още рано да се захващате. Колкото и гениална да ви се струва, ще трябва да изчакате известно време, за да я реализирате. Засега може да я обсъдите с ваш приятел или с половинката ви.

Близнаци

В началото на новата седмица най-добре се фокусирайте върху личните ви отношения. Постарайте се да няма неизяснени въпроси между вас. Сряда е добро време да планирате бъдещите си почивки и мероприятия. Ако планирате по-сериозни неща, като брак или дете, не може да става въпрос за неясно или поведение от типа „аз ще си действам по моему, пък после ще го мисля.“ Втората част от седмицата ще има опит за завръщане на празничното настроение с много купони и веселие, но ще е добре да намалите темпото, за да пощадите организма си. Дайте му повече сън.

Рак

През новата седмица ще имате своите сърдечни трепети, точно както повелява традицията. Изненадата ще дойде от това, че може да откриете и други чувства у себе си към него. Още по-изненадващото ще бъде това, че ще се окаже, че имате нелоши шансове да започнете съвместна дейност, която да ви донесе допълнителни доходи. За целта ще трябва да се разграничите от емоциите си и да действате хладнокръвно. Опитайте се да преразгледате поведението си у дома към близките. Ако нещо не ви устройва бъдете искрени. Никой не заслужава да живее в лъжа. Дните, в които ще може да работите най-ефективно са вторник и четвъртък. Използвайте ги, за да имате повече свободно време после.

Лъв

Това различните зодии НИКОГА няма да си признаят

Някои истини не искаме да признаем дори пред себе си, просто защото са неприятни, карат ни да се чувстваме уязвими и е ...

Това е седмица, в която ще дадете всичко от себе си, за да изпълните мечтите на вашата половинка. Това е едно чудесно и отговорно отношение, но помислете преди всичко за здравето си. Планирайте от сега първата си почивка през новата година. Нека тя да бъде още преди да е настъпила пролетта или най-късно в самото ѝ начало. В личните отношения ви очаква хармония. Възможно е да откриете ново съвместно занимание с партньора ви, което ако е внимателно обмислено може да превърне в обещаващ бизнес.

Дева

Нека новият период премине под знака на благотворителността. В друг аспект ваш приятел може да има нужда от помощ, съвет или и двете. Помагайки му самите вие може да разберете как да се справите с ваша емоционална трудност. В средата на седмицата бъдете готови за кратко пътуване. Очаква ви среща с нов човек, която може да се превърне в истинско приятелство. Края на седмицата си оставете повече време за себе си. Погрижете се за здравето си и душевния комфорт. Сега ще имате време за това и не се знае кога скоро ще разполагате с повече минути за себе си.

Везни

През тази седмица има сериозна опасност част от личния ви живот да излезе наяве. Може да бъдете раздразнени от този факт, но ако не сте направили нищо лошо никому, най-добре подминете с безразличие клюките. В здравословно отношение бъдете по-внимателни. Ако нещо ви притеснява не се колебайте да се консултирате с лекар. В края на седмицата партньорът ви може да се държи странно. Не придавайте прекалено голямо значение на поведението му. Изчакайте няколко дни, най-вероятно ще му мине бързо.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето какво вещаят звездите в любовен план за този уикенд. Овен Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, ...

Скорпион

През тази седмица най-доброто за вас ще бъде да посветите повече време на посещаването на културни събития. Съзерцанието на изкуството може да ви даде безброй идеи за това как да разнообразите всекидневието си през настъпилата нова година. В петък ви очаква ново запознанство с човек, който може да се окаже много полезен за решаването на ваш проблем. Събота и неделя избягвайте разнищването на сериозни въпроси с половинката ви, защото може да се скарате. В здравословно отношение пазете гърлото и бъбреците си.

Стрелец

През първия ден на новата седмица се подгответе добре за eдин много наситен със събития ден. Във вторник ще имате възможността да заемете, наскоро освободена ниша. Важно е да положите усилия да се вместите, тъй като успехът ви сега, до голяма степен ще гарантира по-спокойното развитие на нещата през годината. През втората половина на седмицата не отказвайте помощ на ваш приятел, дори това да развали ваши планове. Ще може да наваксате загубеното време за забавление, но загубеното доверие – не. В края на седмицата намерете време, за да имате досег с изкуството.

Козирог

5 причини защо Водолеят е идеалният партньор

В месеца на любовта, когато рожден ден празнуват най-вече родените под знака на Водолея, ще ви припомним защо трябва да сте адски бла...

През тази седмица е важно да се опитате да възстановите онези, контакти, които са били свързани с ваши предишни партньори. Егоистично или не ще имате нужда от тях, а и ползата няма да бъде изцяло ваша, защото може да се наложи да направите някои компромиси от ваша страна. Първата част от седмицата посветете на това, което не сте довършили през изминалата година. Така имате шанса никой да не разбере, че сте направили пропуски. През втората част от периода бъдете внимателни при общуване с близките си. Възможно е да възникне ситуация, в която да ги нараните без да искате. После ще е нужно много време, за да оправите положението.

Водолей

През тази седмица обърнете повече внимание на духовната страна на нещата. Запълнете дните си с колкото се може повече изкуство. В личния живот не насилвайте нещата. Сега не сте изпълнени с кой знае колко идеи, а и самите вие не сте избистрили желанията си в главата. Единственото, което ще се изисква от вас е да бъдете откровени и честни със себе си. Мнението също запазете за себе си. В служебно отношение ви очакват интересни предложения. Някое от тях може да се реализира като сделка съвсем скоро. Здравето няма да ви подведете, но не забравяйте, че ресурсите на организма ви не са безкрайни.

Риби

Събитията от новата седмица ще ви застаяват да се завърнете в реалността. Във вторник вече няма да имате търпение да влезет с пълна пара в работния ритъм. В сряда Бъдете по-прагматични и не се засягайте от критики. В личния живот е добре да се въздържите от активни действия и крайно изразяване на мнение. Замайването от празниците все още ще пречи на ясната преценка и желанията ще замъгляват съзнанието. Въздържайте се от критика и претенции към партньорите в работата и в личния живот. Последният работен ден ще ви изненада приятно с неочаквано сбъдване на ваше желание, за което дори сте били забравили. През уикенда не правете непоискано добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com