Седмичен хороскоп за 16-22 ноември

21249
Седмичен хороскоп за 16-22 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която ви предстои сключването на важно споразумение. От умението ви да балансирате между компромиса и настоятелността ще зависи дългосрочността на вашия успех. Много е важно да проверите добре всички условия. Добри дни за активни действия са понеделник и сряда. В четвъртък и петък намалете активността и не предприемайте излишни рискове. Това е време, в което да обърнете повече внимание на семейството си. През почивните дни именно то трябва да бъде на преден план за вас.

Телец

Това е седмица, в която да вярвате само на това, което сте чули и видели. При вас може да постъпи най-различни информация, но ако ви засяга лично е много важно да проверите дали е истина или не. Не попадайте в капана на слуховете. В сряда може да получите интересно предложение за работа. Четвъртък и петък са дни, благоприятни за дейности, свързани с анализ и планиране. През почивните дни се отправете на път. Посетете ново и непознато място за вас.

Близнаци

През тази седмица ви предстои някакъв вид раздяла. Важното е да не драматизирате повече, отколкото е необходимо. Всичко има своето време и своята продължителност. Ще съумеете да се отърсите от меланхолията като фокусирате вниманието си върху нови занимания. Ако сте достатъчно упорити някои от тях може да се превърнат в обещаващ бизнес проект. Петък планирайте любимо забавление за вас самите. В събота и неделя дайте приоритет на почивката си и нищо друго.

Рак

През тази седмица ви предстоят сериозни семейни въпроси за разрешаване. Ще ви е трудно да балансирате, но много важно да не попадате в капана на самосъжалението.  В сряда ще получите отговор на важен въпрос. Анализирайте добре ситуацията за да решите как да действате с минимални загуби. През почивните дни ще трябва да наваксате обещания, което сте дали на любим човек.

Лъв

Това е седмица, в която да не пропускате да използвате всички възможности, за да подобрите финансовото си положение. Работата ще ви носи удоволствие, така че всяко вдъхновение ще улеснява задачата ви. Използвайте момента, за да се придвижите, колкото се може повече проекти в работата си. Сега ще имате таланта и самочувствието да представите проектите си по най-добрия начин. В събота и неделя е добре да се отърсите от служебните въпроси и да се разтоварите сред природата.

Дева

Това е седмица, в която ще бъдете поставени на изпитания. Заредете се с много нерви и търпение. Ще съумеете да се справите с абсолютно всичко стига да не допускате и миг съмнение в себе си. В сряда може да си дадете миг за глътка въздух. В четвъртък и петък не се отпускайте - предстоят още задачи за решаване. През почивните дни използвайте контактите си, за да се свържете с човек, който може да ви бъде от полза.

Везни

Това е седмица, в която да обърнете внимание на здравето в дългосрочен план. Ако сте имали възможност да си починете и от това се почувствали по-добре може би трябва да се замислите за смяна на начина на живот. Промените понякога са плашещи, но няма нищо по-важно от здравето. Не забравяйте, че сте достатъчно адаптивни и бързо може да откриете позитивите на всяка ситуация. В събота и неделя си осигурете културни преживявания - отидете на театър, изложба или на концерт.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете заети с решаването на сърдечни проблеми. Някои различия с партньора ви вече излизат от рамките и е време да се вземат мерки. Нека раздялата не ви изглежда края на света. Понякога това е най-доброто, което двама души могат да направят един за друг. Ако сте решили да направите компромиси ще трябва да знаете, че ще трябва да ги спазвате. Помислете добре кое ще е по-приемливо за вас. През целия период бъдете внимателни с приема на алкохол.

Стрелец

Това е седмица, която може да ви изненада с обема на разходите си. Няма за кога да отлагате да направите един отговорен анализ на бюджета си. Ситуацията не е толкова трудна, колкото ви изглежда. Истината е, че е лесно бихте могли да се разделите с някои удоволствия. Помислете и в кои области бихте могли да използвате по-нискобюджетни варианти. Промяна е напълно възможна и почти безболезнена. Не се отказвайте лесно. Ще успеете!

Козирог

Дневен хороскоп за 16 ноември

Овен Този понеделник проверявайте много добре информацията, която идва при вас. Сега не може да си позволите да бъдете подведени. Тел...

През тази седмица ще трябва да наблегнете на решаването на въпроси, свързани с работата ви. Има казуси, които не търпят отлагане. Ако срещате трудности, помолете за помощ или съвет ваш приятел. В средата на седмицата очаквайте добри новини, които ще облекчат положението ви, но не разчитайте прекалено на тях. В петък ще може да се уверите в толерантността на ваш близък. През почивните дни не се колебайте да приемете покана за гостуване, особено ако става въпрос за друг град.

Водолей

Това е седмица, в която ви очаква признание. Бъдете горди със себе си, но приемете скромно похвалата. Това ще ви издигне още повече в очите на околните. От вторник започва период на повишена активност за вас. Най-успешно ще е времето за онези, които се занимават със спортна или практическа дейност. В сряда очаквайте интересна покана за гостуване. В четвъртък и петък ще може да се насладите на плодовете на вашия успех. През почивните дни не правете компромиси с това, което ви доставя удоволствие. Заслужавате да получите повече.

Риби 

През тази седмица ще може да промените мисленето си относно въпрос, който отдавна ви мъчи. Истината е, че имате прекалено важни неща, които трябва да ангажират мислите ви. Това е период, в който е много важно да спазвате сроковете. В средата на седмицата включете целият арсенал, който познавате, за да поддържате ума и тялото си в добра форма. Заложете добрите практики, като физическо натоварване, здравословно хранене, достатъчно часове сън. В края на седмицата направете нещо хубаво и специално за себе си. През почивните дни открийте ново хоби, което да радва душата ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com