Седмичен хороскоп за 20-26 декември

14719
Седмичен хороскоп за 20-26 декември
Снимка: iStock

Овен

Новата седмица ще бъде изключително интензивна и наситена със събития. Ще трябва да запретнете ръкави, за да довършите всичко преди началото на почивните дни. Опитайте се да спрете поривите да се захванете за нови дела, преди да сте приключили старите.  Тази година има какво да се направи. Но докато не сте нетърпеливи да започнете нещо ново, опитайте се да не насилвате събитията, това ще бъде само загуба на енергия. Опитайте се да запазите спокойствието си и се научете да се наслаждавате на това, което имате. Пазете се от ненужни срещи и безсмислени спорове.

Телец

Това е седмица, в която да обърнете засилено внимание на служебните си задължения. Няма да изникват нови проекти, но е задължително да приключите настоящите. В сряда вече ще сте спокойни, че сте изпълнили задълженията си и може да се отдадете на подготовка за празничните дни. Оставете всичко лошо зад себе си и погледнете с надежда към бъдещето. Мечтите се сбъдват!

Близнаци

През тази седмица може да ви налегне носталгия по миналото. Годината си отива, но няма защо да сте тъжни. В средата на седмицата някой ще се погрижи от сърце за доброто ви настроение. Не го разочаровайте и му дайте шанс да вижда по-често усмивката ви. В края на седмицата ви очакват приятни срещи и мили подаръци. Бъдете смели, не се страхувайте да мечтаете. Всичко, което желаете от сърце - ще се сбъдне! 

Рак

През тази седмица някои неочаквани обстоятелства може да развалят предпразничното ви настроение. Не го допускайте, просто свършете работата си бързо и ще можете да се насладите на почивката. В личен план ви очакват много щастливи мигове. Ще се уверите, че сте направили най-добрия избор за партньор в живота. Очакват ви вълшебни празници! 

Лъв

В понеделник очаквайте добри новини. Вторник е добър ден за нови запознанства. В сряда ще имате богат избор от дейности, но все пак се съсредоточете върху едно нещо. Празниците прекарайте без излишен блясък и суета. Най-важното е да сте с близките си и да има топлина и хармония в дома.  

Дева

Доверете се, но проверявайте – това трябва да бъде девизът ви през новата седмица. Бъдете внимателни при боравете с голяма сума пари и пазарувайте само от проверени места. През празничните дни отдайте предпочитание на тихи и спокойни дейности. Ще предразположите някого да сподели своя тайна. Пазете я и оправдайте доверието му. Избягвайте суматохата и струпването на много хора. 

Везни

През тази седмица трудностите и препятствията, които са ви съпътствали до момента постепенно ще отстъпят. Пред вас ще се отворят нови хоризонти. Засега не бързайте да започвате нови проекти, но подгответе плановете си за изпълнението им. Празниците ще внесат спокойствие и уют в дома ви. Насладете се на хармоничната обстановка и дайте повече внимание на близките ви.   

Скорпион

През тази седмица съдбата ще Ви се усмихне. Това е период, в който ще са сбъднат много ваши желания, а за други ще си дадете сметка, че са били ненужни. В сряда ще ви се обади стар и почти забравен приятел. Намерете време да се видите. Празничните дни ще бъдат наистина вълшебни и изпълнени с много подаръци, смях и взаимност.

Стрелец

През тази седмица ще се радвате на висока популярност. Възможно е в един момент това да ви дотежи и да имате нужда от повече спокойствие и уединение. Няма нищо лошо в това да сте искрени и да кажете, че просто имате нужда да останете насаме със себе си. Очакват ви тихи и спокойни празници. Насладете им се.

Козирог

През тази седмица не се колебайте да използвате връзките си, за да улесните сложна ситуация. Ако не нарушавате моралните и етичните норми - в това няма нищо лошо. В сряда ще може да се успокоите - трудностите ще останат зад вас. Посветете мислите и времето на предстоящите празници. 

Водолей

Това е седмица, в която ще трябва да сте по-активни от обикновено. Ако не сте избрали подаръци за близките си - нямате повече време да умувате. Не е нужно да взимате нещо скъпо. В четвъртък Късметът ще на ваша страна, но не прекалявайте с желанията. През празниците заложете на скромността.

Риби

Това е седмица, в която ще имате много поводи за радост и гордост. Каквото и да се случва проявете скромност и не се възгордявайте. Подаръците за близките ви нека бъдат малки, но със смисъл. Очакват ви светли празници, изпълнени с тишина, спокойствие и много споделени любовни мигове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com