Седмичен хороскоп за 21-27 януари

20399
Седмичен хороскоп за 21-27 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще постигнете желаните резултати. В противен случай ще се изнервите и няма да постигнете нищо повече освен загубено време и авторитет. В средата на седмицата ваши роднини ще се нуждаят от подкрепата ви. Не се съмнявайте, че трябва да дадете всичко от себе си.

Телец

Тази седмица ще ви дари с така чаканото спокойствие. Няма да има и следа от напрежението от последните седмици. В работата се опитайте да бъдете настойчиви и да изискате това, на което имате право. Намерете правилния подход, за да получите, това което искате, но без да създавате вражда.

Близнаци

Благоприятните възможности за пред вас и е нужно съвсем малко усилие и повече позитивизъм, за да ги откриете. Не се колебайте да бъдете новатори и вдъхновители. В личния живот е време да излезете от онзи омагьосан кръг и да предприемете действията, които ще поставят нещата по местата им. Не се колебайте да се борите за свободата си.

Рак

Това е подходяща седмица за нововъведения във всички сфери на живота. Това не означава, че ви очаква мащабна работа, а по-скоро разчистване на пътя за внедряване на отдавна замислени идеи. В последните два работни дни ще можете да покажете всичко, на което сте способни. Това може да доведе до повишение.

Лъв

През тази седмица ще имате много начини на разположение, за да получите, това което искате. Рискувате обаче да се подадете на рутината и меланхолия и те да се превърнат във ваши основни врагове и спирачки по пътя напред. В средата на седмицата има опасност от сериозни конфликти с членове на семейството. Не забравяйте, че никой не може да се постави на мястото на другия, докато не преживее това, което е преживял.

Дева

През тази седмица бъдете изключително внимателни и мили към близките ви. Сега те имат нужда от вашата 100%-ва подкрепа. Ще е добре да оставите собствените ви амбиции, за да им обърнете подобаващо внимание. Ангажирайте партньора ви в начинанието, за да заздравите връзката ви. В здравословно отношение следете кръвното налягане.

Везни

Това е седмица, която да посветите на решаването на стари проблеми. Вече няма за кога да отлагате справянето с тях. В противен случай ще ви става все по-трудно. Набере смелост и се хвърлете смело напред. Ще се справите много по-лесно, отколкото очаквате. В здравословно отношение обърнете повече внимание на храната, която приемате и наблегнете на плодовете и зеленчуците.

Няколко любопитни факта за бургерите, които може би не знаете

Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес са част от ежедневните хранителни навици за хората в световен мащаб. ...

Скорпион

През тази седмица късметът ще е на ваша страна. Постарайте се да не го пъдите далеч от себе си от страх или предразсъдъци. Не си блъскайте главата в сложни въпроси. Не може да контролираме всичко, което се случва. Сега е важно да изиграете картите си така, че да се възползвате максимално от създалото се положение. 

Стрелец

Задачата ви през тази седмица ще бъде да се съсредоточите върху собственото ви развитие. Ще бъдете склонни за изследвате другите, но това ще ви отнеме ценно време за вашето собствено развитие. Фокусирайте се върху задачите, които имате пред себе си и са свързани с професионалните предизвикателства пред вас. В личен план не прибягвайте до манипулации при решаването на проблемите. 

Козирог

Откриха идеалния баланс в храненето

Група учени публикува "идеалната диета", която хората трябва да спазват, съобщи Newsweek. 37 експерти от 16 държави участвали в голямо,...

Очаква ви успешна седмица, в която ще може да се проявите положително във всички аспекти на живота. Важно е да не разкривате подробности за някои от по-сериозните ви планове. Конкуренцията дебне и няма да пропусне да се възползва от добрите ви идеи, като си ги припише. През почивните дни помислете за гостуване на близки приятели или пък може да направите събирането и у вас.

Водолей

Задачата ви през тази седмица ще бъде да си поставите реалистични задачи. В противен случай може да се лишите и от това, което със сигурност е ваше. Посветете се на рутинни задачи и оставете инициативата за друго време и на други хора. В личния живот също не притискайте партньора си за важни решения. Всичко ще се получи от само себе си. 

Риби

Тази седмица ще бъде изпълнена с неочаквани събития. Промените ще се сипят една след друга, така бъдете готови да проявите гъвкавост. Не се колебайте да завържете ценни приятелства. Обаянието и способностите ви ще ви спечелят ценни съмишленици. В работата разчитайте само на вашите собствени ресурси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com