Седмичен хороскоп за 21-27 юни

19006
Седмичен хороскоп за 21-27 юни
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще е изпълнена с различни събития. Някои от тях - забързани и непредсказуеми. Препоръчително е засега да отложите съдбоносни решения. Във вторник разчитайте на помощта на приятели. В сряда не се впускайте в битки. В четвъртък и петък не говорете твърде много за себе си. В края на седмицата е по-добре да стоите далеч от твърде съблазнителни и примамливи проекти. Нещата може да се окажат съвсем различни от това, което сте очаквали.

Телец

Предстои ви седмица на баланса. Егоизмът е добър в умерени количества, в противен случай могат да възникнат определени трудности при общуването с роднини и приятели. През целия период преценявайте много добре това, което искате да кажете. В четвъртък положете усилия да овладявате промените в настроението си. В края на периода може да ви бъде предложено обучение в нова сфера на дейност. Не отказвайте, а приемете с отворено съзнание. 

Близнаци

Тази седмица ще почувствате, че съдбата ви дава шанс да промените коренно живота си и да получите това, което сте искали толкова дълго. През целия период ще имате късмет в бизнеса и в любовта. Във вторник плановете ви ще започнат да се сбъдват, ако предприемете активни действия. В средата на седмицата не се колебайте да се включите в благотворително събитие. В събота мобилизирайте волята си и докарайте започнатата работа по дома до края. По-добре е да прекарате неделята далеч от суматохата и шума на града. 

Рак

През тази седмица всичките ви дейности и активности ще бъдат съпроводени с творчески ентусиазъм и добро настроение няма. Възползвайте се от тази успешна комбинация. В сряда се въздържайте от прекалено откровени разговори, но приятелите и близките ще проявят разбиране. В края на периода ще откриете нов смисъл на познатите ви неща. През почивните дни няма да е във вашата власт да повлияете на хода на събитията, но все пак дайте всичко от себе си.

Лъв

През тази седмица ще разберете, че е настъпил моментът за изпълнение на план, който отдавна е в застой. Не се колебайте, направете решителна крачка напред и ще се почувствате облекчени и уверени в собствените си сили. В сряда направете първите стъпки към увеличаване на  на контактите. Преминете към активни преговори. В петък ще може да намерите надеждни съюзници по основен въпрос. Трябва ви само проява на дипломатичност, чувство за такт и мярка. През почивните дни се опитайте да отделяте повече време на близките си и децата. 

Дева

Това е седмица, в която да се концентрирате върху работата си. Колкото по-концентрирано и добросъвестно изпълнявате задълженията си, толкова по-добър ще бъде резултатът и толкова повече удовлетворение ще получите от вашите действия. В сряда и четвъртък се опитайте да бъдете реалисти относно ситуацията в личния си живот, за да не се почувствате разочаровани. През почивните дни заложете на спокойствието си. Това ще бъде единственият ефективен начин да се разтоварите от стреса.

Везни

През тази седмица ще бъдете разкъсвани от вътрешни противоречия. Във вторник може да възникне непредсказуема ситуация, която ще допринесе за промяна в плановете ви, затова няма да е излишно да помислите върху няколко резервни опции. В средата на седмицата можете да очаквате успех в професионалната сфера. Очаква ви сериозен успех и голяма доза късмет. В петък бъдете по-внимателни с разпространението на факти от личния ви живот. През почивните дни ви очакват много интересни срещи, изпълнени с ярки моменти и добро настроение. 

Скорпион

Това е седмица, в която ще бъдете разкъсвани от противоречиви чувства. От една страна, вие ще искате да се почувствате независими, но от друга ще имате нужда от големи дози любов и признание. Важното е да намерите баланса и да не прекалите с претенциите към близките ви. В противен случай това може да доведе до сериозни проблеми в отношенията и общуването. В четвъртък и петък с минимални усилия ще можете да разрешите лесно проблемите, свързани с дома. През почивните дни не оставайте у дома. Уговорете се с приятели и се впуснете в дълги разходки.

Стрелец

Това е седмица, в която ще срещнете правилните хора и ще научите много интересни и полезни неща за себе си. Все пак, когато се занимавате активно с проблемите на другите, не забравяйте за решаването и на вашите. В средата на седмицата е добре да отделите време за  коригирането на някои от чертите на характера ви. Петък ще е вашият щастлив ден, тогава много препятствия ще загубят силата си и ще спрат да ви притесняват. Почивните дни прекарайте спокойно и потърсете смирение. 

Козирог

През тази седмица е по-добре да не планирате решаването на жизненоважни въпроси. Сега не е времето да променяте нещо, в която и да било житейска сфера. В сряда и четвъртък ще трябва да проявите хладнокръвие и точност в работата ви. Вероятно е малко напрежение в отношенията с началниците. В петък е възможно да възникнат малки, но осезаеми семейни проблеми. Разрешете ги с търпение и любов. През почивните дни е по-добре да не бързате за никъде.

Водолей

Това е седмица, в която няма да има невъзможни неща за вас. Очакват ви сериозни постижения, както в личния живот, така и в професионалната сфера. В сряда бъдете по-внимателни към новите идеи, дори на пръв поглед да изглеждат абсурдни. Четвъртък е добър ден за нови търсения и промени, включително промяна на местоживеенето. Петъчния ден посветете на романтиката. През почивните дни е възможна неочаквана, но навременна помощ от роднини.

Риби

Новата седмица ще бъде изпълнена с много предизвикателства. Ще трябва да проявите адаптивност и гъвкавост, за да се справите със ситуацията, която ще се променя непрекъснато. Това е време, в което да признаете грешките си. Ако осъзнаете, че сте поели по грешен път не се колебайте да се върнете назад.  В сряда ще получите знак от Съдбата как точно да действате. В четвъртък и петък отделяйте повече време за разходка сред природата. През почивните дни отделете няколко минути за техника за релаксация. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com