Седмичен хороскоп за 22-28 юни

16535
Седмичен хороскоп за 22-28 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се колебайте да превземете всички върхове, които ви се изпречат на пътя. Ако се опитате да ги заобиколите няма да ви е по-лесно, а и рискувате да загубите повече време. Лесното не винаги означава по-добро, особено в дългосрочен план. Това се отнася, както за професията ви, така и за личния живот. В края на седмицата Съдбата ще ви възнагради с романтичен момент с любимия ви човек.

Телец

През тази седмица се пригответе за сериозни печалби. Може да става въпрос за реални пари, но и за повишаване на авторитета ви. Каквото и да е не се главозамайвайте от успеха, а започнете веднага да работите за запазването му. Трудното тепърва ще започва за вас. Ценните неща се запазват трудно. В личен план няма да има какво да ви тревожи. Насладете се на хармонията.

Близнаци

През тази седмица душата ви ще бъде разтърсена от множество преживявания. Добре е да направите така че да се дистанцирате емоционално от събитията, в противен случай ще загубите много нерви, което може да ви навреди и физически. Ако е възможно отделете 2-3 дни за почивка и отдалечаване от реалните събития. Мислете за хубави неща.

Рак

През тази седмица задачите ви няма да са малко. Ще трябва да лавирате между работата ви и личния живот. Сега е време, в което да си направите точните изводи. Не се оправдавайте на всяка цена. Това може да ви успокои за известно време, но може да нанесе дълготрайни вреди на връзката ви. Бъдете отговорни и се дръжте достойно без да наранявате другия. 

Лъв

През тази седмица може да се зачудите дали вървите в правилната посока. За целта направете един сериозен анализ на изминалите седмици и месеци и очертайте плюсовете и минусите. Трезвата преценка ще ви помогне да вземете правилното решение. Важното е никой да не влияе върху него. В личен план ще имате подкрепата на любимите си хора.

Дева

През тази седмица ще получите очаквана награда. Може би няма да е в размера, в който сте си я представяли, но не бива да се лакомите. Постижението ви е достатъчно. Това е една прекрасна основа за бъдещето ви, така че няма от какво да се притеснявате. В личен план ви очакват доста моменти на забавления. Най-добре ползвайте отпуск, за да може да се насладите на щастливите си моменти.

Везни

През тази седмица не взимайте нищо присърце. Събитията ще се развиват с бясна скорост, а с тях и мнението ви за положението. Най-доброто, което може да направите е да изчакате търпеливо и да анализирате умно ситуацията. В средата на седмицата не предприемайте рискови дейности. В края на периода ще имате потвърждение по важен въпрос, от който зависи как ще действате в близките седмици. 

Скорпион

През тази седмица не се надявайте на случайността. Всичко, което искате да получите ще трябва да се постараете да си го спечелите. Много вероятно е да получите неочакван доход, което ще улесни задача ви, но все пак не разчитайте изцяло на това. В личен план е добре да сте готови за някои изненади от страна на партньора ви. Дръжте се достойно и разумно, каквото и да се случва. 

Стрелец

През тази седмица може да се почувствате малко самотни, но това ще е по-скоро ваша интерпретация. Сега е важно да се справите със служебните си задължения, които ще бъдат забелязани. Опитайте се да дадете най-доброто от себе си. Не се колебайте и да споделите новите си идеи. В личен план се очаква известен застой. Приемете го като почивка. Не взимайте крайни и важни решения за връзката си точно сега.

Козирог

Тези 3 зодии са емоционално нестабилни

Настроенията идват и си отиват, а понякога са толкова преходни, че едва ги регистрираме. Но не при всички е така. Тези зодиакални знаци...

През тази седмица ще ви е трудно да прецените как точно да реагирате на новосъздала се ситуация. Доверете се на интуицията си, но си оставете и резервен план за действие. Сега не е време за загуби, така че е добре да се презастраховате. В средата на седмицата е добре да положите усилия в личната сфера. Ще трябва да сте готови на компромиси, ако искате да запазите мира в семейството. В противен случай последиците може да са непредвидими.

Водолей

Новата седмица ще ви дари с чудесни възможности. Още в понеделник пред вас може да се открие възможност за смяна на работното място или тотална смяна на попрището. Във вторник се опитайте да си набавите информация затова къде се крият подводните камъни. Подходящ ден за запознаване с условията и получаванeто на най-реалистична информация е сряда. Събота и неделя ще бъдете прекалено изтощени за активен отдих, но ако е възможно се разберете с приятели да прекарате няколко часа на чист въздух в планината.

Риби 

Тази седмица ще може да си отдъхнете от натрупания стрес от изминалите дни. Сега е важно да се погрижите за себе си и да помислите как да разпуснете и да си доставите това, от което най-много имате нужда. В сряда ще бъде важен ден за вас. В четвъртък и петък не се претоварвайте и не взимайте излишни задачи и отговорности. През почивните дни наблегнете на физическата активност. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com