Седмичен хороскоп за 26 февруари - 4 март

29636
Седмичен хороскоп за 26 февруари - 4 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Целта ви през тази седмица трябва да бъде да насочите усилията си към укрепването на основата, която сте изградили в служебен план. Сега не е време за инициативи и героични постъпки в офиса. В средата на седмицата вниманието ви е добре да бъде фокусирано върху отношенията ви с партньора. Връзката ви е на кръстопът и сега трябва да решите дали да предприемете или не действия, които да ви отведат на едно по-високо ниво. През почивните дни отделете време за култура и храна за душата.

Телец

На хоризонта са се появили не малко задачи за решаване и за съжаление няма да се изпарят. В понеделник си набележете план за действия, а вторник е най-добрият ден за атака. В сряда ще може да се договорите с човек, с когото до момента не сте имали комуникация на качествено ниво. Не пропускайте момента. Четвъртък и петък ще са дни, в които ще може да си помете въздух, но не се отпускайте. Съобразете се с времето навън, за да не прекарате почивните дни в леглото.

Близнаци

Това е седмица за мечти. Най-общо казано може да започнете да се оглеждате за оферти за лятната ви почивка. Тази година заслужавате нещо по-специално и е добре да се подготвите отрано. Най-напред помислете къде точно ви се ходи. Оставете си няколко дни, за да не промените решението. Все пак нека плановете ви бъдат общи с партньора ви. Самостоятелните представители на знака имат своето предимство, че сами са режисьори на свободното си време, но... не се знае докога!

Рак

Сега е моментът да действате на личния фронт. Заели сте изгодна позиция и сте спечелили доверие. Действате уверено, но внимателно и разбира се – без манипулации. Напълно способни сте да постигнете всичко, което желаете без да си помагате с нечестни способи. В сряда ви очаква интересно служебно предложение, което ще промени до известна степен всекидневието ви. Обсъдете промяната с партньора ви. Събота и неделя почивайте с активна грижа за здравето – много движение, пълноценна храна и любов!

Лъв

Тези 3 зодии са родени да бъдат майки

Има различни видове майки – някои са "готини", а други държат на традициите, предавани от поколения. Има такива, които обучават ...

Тази седмица ще имате късмета да смесите работата с личния живот по най-добрия и удобен начин за вас. Това положение може да се превърне в печеливша тенденция, така че помислете добре как да развиете нещата така, че да положите основите на един сериозен бизнес. Все пак в края на седмицата оставете работата на заден план и оставете време за чисто личните ви отношения. Не оставяйте любовта на заден план.

Дева

Седмицата ще ви поднесе приятна изненада в личен план, която ще повлече промени и в служебното ви положение. Не се подавайте на първоначалната паника. Всичко, което се случва е за добро. Може да се наложи да откажете изгодно предложение, но това ще е само защото съвсем скоро ви очаква друго - по-удобно за вас. Сега е важно да се справите с рутинните отговорности. С напредването на времето ще имате повече яснота за близкото бъдеще. Оставете плановете за тогава и не се подавайте на страховете си.

Везни

Това е седмица за отстраняване на грешки. Върнете се назад и поправете това, което е възможно. Все пак не влагайте прекалено много усилия, за да не изпуснете и текущите си задачи. При ревизията може да откриете, че оставена идея има заложбите да се превърне в нещо повече. Потърсете приятелско рамо, което да ви помогне в начинанието. В петък не забравяйте обаждане към ваши роднини. Спазете ангажимент, който сте поели към тях.

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица. Овен През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката ...

Скорпион

В живота ви настъпват промени, които не са много по вкуса ви. Но защо е така? Ако се замислите нещата никак не са неприятни, а по-скоро необичайни за вас. Помислете добре дали не е по-удачно да опитате новото. Още в първите дни след решението ви ще видите, че сте взели правилното решение. За никого не е добре да стои на едно място и вие не сте изключение. Съвсем скоро ще се убедите в положителните резултати от промяната.

Стрелец

Очаква ви изключително наситена със събития седмица, след края на която няма да сте същите. Обстоятелствата ще ви заставят да промените някои неща в дома ви и това ще ви накара да се замислите какво бихте могли да промените в начина си на живот. В сряда очаквайте промяна в бизнес намеренията ви. От вас ще се изисква гъвкавост. Идеите ви ще се приемат добре от началниците ви, така че не се колебайте да ги споделяте, дори да имате съмнения в тях. В петък не очаквайте, че темпото ще намалее, но в никакъв случай не прекарвайте почивните дни в работа. Задължително си осигурете достатъчно сън и почивка.

Козирог

5 начина да направите връзката си успешна

Неуспешните взаимоотношения, въпреки че са трудни за преодоляване, също могат да бъдат прикрито благословение. Те могат да ви научат на...

През тази седмица ще имате шанса да успеете да реализирате, замисленото през последните дни. Интересното е, че всичко ще се струпа наведнъж и ще ви е много трудно да смогнете. Със сигурност не сте си представяли, че успехът може да е толкова труден. Но така е в живота. Не бързайте да правите планове за петък вечер, защото може да се окаже, че няма да имате и капка сила за празнуване. Действително ранното лягане с чаша топъл чай ще бъде най-голямата ви наградата, както и признателно потупване по рамото от любимия ви човек.

Водолей

Новата седмица ще ви завърти във вихъра на нови събития и отговорности, които ви е подготвила. Няма как да не се справите щом Съдбата ви е приготвила съответните задачи. Не си губете времето в чудене дали ще успеете или не, а се хвърлете в ритъма на активните дейности. Записвайте всичко, което ви предстои и не разчитайте на паметта си. Освен това не правете никакви компромиси със здравето си – осигурявайте си достатъчно сън и забравете за алкохола. Някои представители на знака ще бъдат приятно компенсирани с любовно преживяване през уикенда.

Риби

Тази седмица вие ще задавате ритъма на събитията. Това е добра възможност да дадете най-доброто от себе си, за да сте сигурни, че усилията ви няма да отидат напразно и ще постигнете максимална ефективност. Бъдете готови за покоряване на бизнес върхове. Към сряда може да намалите темпото и да си подарите час-два романтика, но без да спирате работния си устрем. Предупредете половинката си са амбициите ви и уверете, че ще компенсирате времето, което сте пропуснали, за да се наслаждавате на компанията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com