Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август

13051
Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да положи началото на нова връзка.  Смело си организирайте среща и действайте направо. Все пак правете разлика между реалността и  мечтите. Във вторник ви очаква среща с приятел, от която ще произтече положителна последица за бизнеса ви. През почивните дни обърнете повече внимание на близките ви и дори може да помислите за това да им направите подарък.

Телец

През тази седмица ви очаква успех в любовта. Неочаквано познанство може да промени живота ви. Най-успешните дни за това ще са четвъртък и петък. В личен план началото на седмицата може да ви се стори малко напрегнато и тревожно. След сряда обаче напрежението ще спадне и ще отстъпи място на разбирателството в отношенията с любимия ви човек. Опитайте се да запазите това, което сте съградили. Не отмъщавайте ако сте се почувствали засегнати.

Близнаци

През тази седмица не се опитвайте да докажете превъзходството си над половинката ви. В любовта тази игра е забранена. Освен това не позволявайте на ревността да ви заслепи. Очаква ви активна кореспонденция, срещи с различни хора, кратки пътувания. Още от първия ден трябва да запретнете ръкави и да започнете на пълна скорост. Всяка минута е важна, за да може да реализирате плановете си. В сряда си легнете рано, тъй като четвъртък ще е най-натовареният ви  ден.

Рак

Седмицата не обещава нещата да се случат лесно. Събития обаче няма да липсват. Опитайте се да сдържате недоволството си, особено в края на периода. Проявете повече внимание към проблемите на партньора ви. Отдавна чакате награда за усилията ви и съвсем заслужено ще получите своята нова доза самочувствие. Мнението ви ще е търсено и закон за другите. Важното е да запазите връзка с реалността  и да не се възгордявате, за да не слезете прекалено бързо от пиедестала, на който се намирате в момента.

Лъв

Разногласията не винаги трябва да прерастват в спор. Това е напразно губене на време. Конфликтът между вас и партньорът ви изобщо не е толкова сериозен, колкото се опитвате да го представите. Нека чуждите истории не ви съблазняват толкова много. Съобразявайте се с интересите на деловите си партньори и не се  борете на всяка цена да стане вашето. Седмицата е важна за това да обърнете повече внимание на здравето си, особено ако имате проблеми със зъбите.

Дева

През тази седмица не пришпорвайте събитията. За всичко си има време. Вслушайте се в интуицията си и направете така, както ви подсказва сърцето. Ако имате възможност отложете изпълнението на по-сериозните задачи за друг период. Сега време да въвеждане на ред в личните отношения и творчество. Възможно е да бъдете зарадвани с новина, свързана с партньора ви. Той ще има успех, който ще засегне и вас в положителен смисъл, така че не ревнувайте.

Везни

През тази седмица ще сте настроени бойно на любовния фронт. И ще успеете да спечелите битката. Опитайте се да не проявявате капризи и да не дразните любимия човек. Поне не толкова скоро след началото на връзката ви. Смело правете планове за бъдещето.  В личен план е добре да се придържате към принципите си. Четвъртък ще е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание дълбочината и искреността на отношенията ви с партньора. Петък направете всичко възможно, за да дадете път на романтиката.

Скорпион

Звездите обещават една почти безоблачна седмица. Идилията в отношенията ви с половинката ще бъде почти перфектна. След това обаче може да се появят някои конфликти. Което е напълно нормално. Ще ви се наложи да разчитате единствено на вашите собствени сили, но резултатът ще ви накара да се гордеете със себе си. Най-трудната задача оставете за изпълнение във вторник. В сряда не отвличайте вниманието си със странични неща, ще имате шанса да отметнете много задачи при това без да се чувствате много натоварени.

Стрелец

През тази седмица не се опитвайте да плувате срещу течението. Проявете повече мъдрост и ще може да се насладите изцяло на любовта ви. Връзката ви не е заплашена от нищо. В емоционален план най-трудно ще ви бъде в неделя вечер, затова най-добре изберете някаква неангажираща съвместна дейност като ходене на кино, например.  В личен план е време за промяна. Започнете от себе си и не отлагайте действието. Някое старо приятелство може да прерасне в истинска любов.

Козирог

През тази седмица бъдете великодушни. Опитайте се да не се ядосвайте и да проявите благородство. Направете първата крачка към сдобряването. Постиженията и успехите, които сте натрупали до момента,  действително са нещо, с което можете да се гордеете, но това не означава, че трябва да спирате до тук. Не се страхувайте от промените или към връщане към миналото. Сега е точното време за примирие и възобновяване на стари отношения с приятели от миналото.

Водолей

През тази седмица личният ви живота ще е най-важната тема за вас. Ако ви се случи нещо хубаво не се чудете каква е цената му. Оставете на заден план своите страхове и тревоги. В петък може да спечелите важен човек на своя страна. Очакват ви приятни моменти с децата ви. Мълчанието е злато, много е важно да се придържате към този принцип в отношенията ви с партньора ви през тази седмица. 

Риби 

През тази седмица ви очаква сбъдване на мечти. Чертайте смело плановете си и с размах. Сега ще може да постъпите по начина, по който сте искали. В сряда ще получите добри новини. В четвъртък и петък не пришпорвайте събитията - те сами ще се случат по най-добрия начин за вас. В личен план ще получите повече, отколкото сте мечтали. В края на седмицата очаквайте приятелско събиране. Прекарайте времето си, както ви харесва. Помислете за подарък за половинката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно