Седмичен хороскоп за 30 април - 6 май

21987
Седмичен хороскоп за 30 април - 6 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица съсредоточете усилията си за това да подобрите отношенията ви с колегите. Бъдете подготвени за някои проблеми в документацията във вторник. В сряда не започвайте нищо ново. Ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции – действайте в сряда. В четвъртък и петък намалете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори.

Телец

Това е седмица, която да посветите на уреждането на личния ви живот. Колко и какви компромиси ще направите може да решите само и единствено вие. Важното е да сте сигурни в решението си. В работата ви очаква приятна изненада в средата на седмицата. Може да се превърнете в основна фигура сред колегите ви, но не забравяйте, че това ще изисква и сериозна доза отговорност от ваша страна. Седмицата не е подходяща за закупуването на големи елекроуреди.

3-те зодии, които ще се СГОДЯТ през май

Май определено ще донесе много вълнуващи емоции в любовен план на представителите на някои зодии. Рак Първата зодия, за която чаканет...

Близнаци

Тази седмица няма да ви поднесе всичко на тепсия, но пък ще има яснота на хоризонта. Понеделник, както е напълно нормално няма да е най-веселият ви ден, но може да се спасите от унищожителните мисли като се потопите в работа и не излизате от там възможност най-дълго време. В средата на периода е възможно емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия.

Рак

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се пазите от чувството на неудовлетвореност от съществуващото положение в делата и отношенията с любимите хора. Това може да бъде сериозна пречка за наистина важните неща, които предстоят пред вас. През последните два работни дни се опитайте да не драматизирате. През почивните дни е важно да разчистите съзнанието си за нови хора и събития.

Лъв

За първи път трансплантираха пенис и скротум

Лекарите от университета "Джон Хопкинс" съобщиха, че са извършили първата цялостна трансплантация на пенис и скротум в света. Те са бил...

Това е седмица на динамичността. Дните едва ли ще ви оставят да заспивате рано и спокойно. Още от понеделник и вторник ще стане ясно, че това ще е един сложен ден. Ако е възможно си вземете почивка или отложете срещи, по време на които от вас ще се иска заявяване на позиция и подписването на документи. През почивните дни има риск да ви подразнят крайните изисквания и желания на ваши роднини или близки.

Дева

Това е седмица на баланса. В първите дни от периода усложняването на обстоятелствата и довеждането на някоя тема до краен предел може да ви тласне към важно, но и рисковано решение. В сряда обърнете специално внимание на внезапните откровения и идеи от страна на човек, който от скоро присъства в живота ви. Имате сериозни планове за почивните дни, но съществува и риск да се скарате с любимия си. Преценете добре дали си заслужава това, което отстоявате пред него толкова ревностно.

Везни

Това е седмица за промяна. Бъдете сигурни, че Съдбата ще ви помага във всичко, в което се ръководите от положителни намерения и морални устои. Не си позволявайте да критикувате, когото и да е. Лесно е да се говори отстрани, но никой не знае какво му е на другия.

Лесни съвети да скриеш, че си селяк

Няма как всички хора да се родят в столицата и за да е по-колоритен всеки град той има нужда от своите "пришълци". Не на всички им личи...

Скорпион

Това е седмица за борба за надмощие. Още в началото на периода в личния живот ситуацията може да ви се стори кризисна, а партньорът ви да прояви упоритост или егоизъм. Не се оставяйте на отрицателните чувства на меланхолия и безпомощност, а направете всичко възможно, за да се забавлявате. През почивните дни използвайте промените, за да обновите уговорките с ваши приятели.

Стрелец

Това е седмица за релакс и разпускане. Много е важно да си поемете глътка въздух, макар че понеделник ще ви посрещне със сериозни предизвикателства. Във вторник вложете максимум усилия в това, което правите, но не очаквайте прекалено много от другите. В сряда и четвъртък емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи, не че това е нетипично за вас, но сега ще сте склонни на повече грешки.

Козирог

Може ли да има правостоящи места в самолетите?

Италиански производител на седалки за самолети представи своят нов дизайн за седалки, които позволява на пътниците да протягат краката ...

Това е седмица на приятелството. Събитията ще ви покажат кой е до вас безкористно и кой преследва някакви цели. Бъдете нащрек с конкуренцията. В средата на седмицата може да усетите силна става емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, особено на близки приятели. През почивните дни най-добре се ориентирайте върху общите семейни въпроси и не се фокусирайте единствено върху собствените ви желания.

Водолей

Сега може да си дадете сметка доколко различни сте с важен за вас човек. Това не означава да го отхвърляте. Много често противоположностите се привличат. Такъв е и този случай. Просто трябва да се толерантни и да уважавате чуждото мнение. Така ще разберете какво богатство е да имаш за приятел, който разбира нещата, които са непонятни за вас. Така може да получите безценна информация. В петък не прекалявайте с алкохола и най-добре прекарайте вечерта у дома в тиха и спокойна обстановка.

Риби

Това е седмица на изненадите. При това приятните. Те ще дойдат от самите вас. Сега може да си пожелаете и невъзможното и има голяма вероятност то да се сбъдне. Бъдете верни на желанията си, но най-вече на принципите си. С партньора ви може да възникнат различия. От нивото и на двама ви зависи дали те ще се превърнат в двигател за развитие на връзката ви или ще доведе до раздяла. Не забравяйте, че каквото и да става, то е за добро. Погрижете се за здравето си. Нека движението бъде ваш верен приятел на прага на лятото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com