Седмичен хороскоп за 30 октомври-5 ноември

41517
Седмичен хороскоп за 30 октомври-5 ноември
Снимка: Istock/Guliver

Овен

През тази седмица обърнете повече внимание на здравето си. Ако имате оплаквания не се колебайте да потърсите квалифицирана медицинска помощ. Най-важното е да не се самолекувате и да не подценявате състоянието си. В средата на седмицата може да усетите, че нещо не е наред в работата ви. Не подминавайте трудностите, а се заемете с отстраняването им още сега. В противен случай може да загубите някои важни позиции, а сега нямате нужда от подобно усложняване на ситуацията.В здравословно отношение също е добре да си обърнете внимание. Ако имате оплаквания, които продължават по-дълго време се обърнете към лекар. Почивните дни не оставяйте в града, а намерете тихо местенце, където да си починете от натрупаното напрежение.

Телец

През тази седмица ще ви се наложи да поемете отговорност, която няма да се включва в задълженията ви. Няма как обаче – ще трябва да се нагърбите. Това ще ви донесе много ползи, така че натоварването ще си заслужава. Действията ви ще ви спечелят предимство пред конкурентите ви. Преди началото на коледните празници помислете добре къде и с кого искате да ги прекарате, за да не правите планове в последния момент или някой друг да ви наложи виждането си за това как да празнувате. В личен план прекалената ви настойчивост може да отблъсне партньора ви и да се върнете назад в отношенията ви. Преценете добре дали желанието ви си струва цената.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да изпълните това, което сте заявили по-рано пред началниците ви. Точно, когато си мислите, че няма да успеете с всичко ще получите помощ. В средата на седмицата може да възникне конфликт между вас и ваши роднини. Не си изпускайте нервите, дори да е ясно, че сте прави. Конфликтът само ще усложни ситуацията и никой няма да спечели от това, най-малко вие. В края на седмицата може да се наложи да проведете сериозен разговор с детето или децата ви. Не ги изпускайте от контрол и вземете мерки ако нещо в поведението им ви тревожи.

Рак

През тази седмица ви очаква лесно решаване на сериозни проблеми. Нерешени въпроси, които „влачите“ отдавна ще се разплетат благодарение на обстоятелствата, но и на вашата увереност и заемането на най-моралната страна в спора. Разбирателството сега е от особена важност. Не спирайте да се опитвате да разберете какво мисли другата страна, но и как се чувства. След време ще бъдете наградени за толерантността ви.

Лъв

4-те зодии, които живеят за ЛЮБОВТА

Знаем го добре: любовта е най-великото чувство, най-неповторимото, най-завладяващото и какво ли още не „най”. Не може да бъ...

Тази работна седмица ще ви спести напрежението от изминалите дни. Сега може да си отдъхнете и да не си давате зор, както обикновено. Време е някой друг да поеме първенството и не си мислете, че ще бъдете ощетени от нещо. В крайна сметка винаги, когато поискате може да се включите обратно в процеса. Сега е време да обърнете внимание на отношенията в половинката ви. Имате въпроси за решаване, които касаят общото ви съжителстване. Компромисите имат своите граници и не отстъпвайте ако смятате, че основни моменти от комфорта ви ще бъдат нарушени.

Дева

През тази седмица от вас ще се изискват допълнителни усилия. В работата ще имате някои трудности, които може да забавят процеса. Не се ядосвайте, а впрегнете силите си, за да отстраните трудностите. Приятелски настроен колега ще ви предложи помощта си, не му отказвайте. Ще имате възможност да му се реванширате. Важното е да не позволявате да ви затрупат с друга работа, защото тогава вече няма да успеете да се справите. Помислете и за здравето си. Натоварването няма как да ви се отрази положително. В личен план не предприемайте нови действия. Просто няма как да включите когото и да било в плановете си, което може да доведе до разочарования.

Везни

Спокойствие и равновесие са двете неща, от които ще имате най-много нужда през новата седмица. Ако виждате, че ситуацията е напрегната и близките ви не могат да ви осигурят тишина, поговорете с тях и обяснете как се чувствате и от какво имате нужда. Това състояния няма да продължи дълго, но сега имате нужда да възстановите силите си. Може да помислите какви подаръци да подготвите за близките си – нещо, което да направите със собствените си ръце.

Никога не се доверявайте на тези зодии!

При нови запознанства, трябва да сме нащрек, защото никога не е късно да срещнем предатели. За някои зодии е заложено да бъдат истински...

Скорпион

През тази седмица ще сте едни от щастливците, на които работата ще донесе удоволствие и дори вдъхновение. Вероятно ще ви бъде предложено да се включите в малко по-различна дейност от досегашната. Само може да спечелите ако приемете предложението. В сряда може да научите новина, която да промени естеството на връзката, в която се намирате. Каквото и решение да вземете се придържайте към моралните ценности. Веднъж се живее и трябва да е достойно и с отговорност.

Стрелец

Тази седмица ще сте късметлиите на Зодиака. Бъдете уверени в качествата си и чара. Там, където не ви достигат знания или умения, усмивката ще свърши чудеса. В личен план бъдете дружелюбни. На прага на зимата не е разумно да оставате сами. Малцина ще са онези, които могат да изпълнят желанията ви. Ако се замислите имате всичко, от което имате нужда!

Козирог

6-те зодии, които най-много си подхождатат в любовта

В живота е много важно не само да открием подходящия партньор, но и да намерим синхрон и съумеем да запазим разбирателството и вярата п...

През тази седмица връх ще вземат желанията ви. Трудното ще бъде в това, че те ще са доста различни. Не се притеснявайте, ако някои от тях останат неизпълнени, не е ясно след малко какво ще ви хрумне. Сега имате за задача да бъдете себе си, а това е лесно. Не преувеличавайте и всичко ще върви като по вода. Точно в края на работната седмица ще усетите прилив на енергия. Не се отчайвайте. Обърнете внимание на идеите си. Това може да е вашият шанс за ново начинание.

Водолей

През тази седмица ви очаква признание. Качества, в които сте се съмнявали сега ще бъдат търсени и оценени. Това ще ви е урок, че не трябва да се подценявате. В личен план ще ви бъде показано колко много сте ценени и обичани. Сега е време, в което може да се отпуснете и да се наслаждавате на това, което имате. В личен план отдайте предпочитание на спокойствието. Сега не е време за предприемане на активни действия. В здравословно отношение единственият съвет е да приемате достатъчно витамини, за да се предпазите от опасностите на студеното време.

Риби

Какво и да ви каже човек вие ще направите това, което ви подсказва сърцето. И все пак… следвайте интуицията си. Ако се чувствате добре, значи правите нещата, както трябва. Искреността е най-голямото ви оръжие и най-ценния ви дар. Сега имате шанса да подредите живота си по вашия идеал. Не отстъпвайте от желанията и мечтите ви. Бъдете смели в предложенията си. Ако е истинско – ще се получи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com