Седмичен хороскоп за 31 декември - 6 януари

17346
Седмичен хороскоп за 31 декември - 6 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Мнозина ще искат да се заразят с оптимизма ви и способността ви да не се подавате на лошите мисли. Тези умения ще ви спечелят много приятели. Посрещнете Новата година с разумна надежда и вяра, че вече във вас са останали само най-добрите и шлифовани качества. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Телец

Това е седмица, в която творческият ви потенциал ще бъде разгърнат в максимална степен. Не се колебайте да оставите рутинните си задължения по дома, за да се отдадете на своите мечти и стремежи! Весело посрещане на Новата 2019 година!

Дневен хороскоп за 31 декември

Овен Днес ви предстоят толкова интересни неща, че ще забравите за всичките си проблеми. Постарайте се по-често да се чувствате по този...

Близнаци

Тази седмица вашата готовност за компромиси ще ви помогне да спечелите повече, отколкото предполагате. Много е важно да сте наясно с истинските ви желания, а не само да се придържате към гордостта си. Пазете здравето си, не е задължително да изпивате и изяждате всичко, което ви се предлага! Весело посрещане на Новата 2019 година!

Рак

Новата година ще ви посрещне с ролята на герой, която вие сте постарахте да спечелите. Сега може да се отпуснете малко, но без да губите от възможностите си и без да забравяте, че поддържането на даден образ е всекидневна работа и развитие. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Лъв

9 начина да тествате сами здравето си у дома

Ако нещо със здравето ви притеснява, но не сте сигурни дали е необходима консултация с лекар, има друга възможност. Направете някой от ...

Тази седмица ще сте от малцината, които са наясно, че понякога празниците са един обикновен ден. Все пак направете удоволствието на близките ви да сте в добро настроение. После бъдете незаменимия помощник за влизане в нормален ритъм. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Дева

Тази седмица ще ви дари с невероятна творческа енергия. Не се колебайте да се отдадете на изкуството, дори с риск да развалите перфектния ред в дома ви. Подарете си възможност да не сте съвършени и да откриете очарованието на това. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Везни

Това е седмица, в която някой ще се опита да ви извади от равновесие. Посрещнете с усмивка всяко предизвикателство и не си слагайте на сърцето лоши думи. Сега е време за разтоварване от всичко, което ви пречи да вървите напред. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Годишен хороскоп за 2019 г. - Риби

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите нач...

Скорпион

През тази седмица всичко, което се случва ще бъде изцяло във ваша полза. Оставете събитията да се развиват без вашата намеса и се насладете на приятните резултати. Сега колкото по-малко искате, толкова повече ще получите. Не настоявайте за нищо и ще имате всичко. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Стрелец

Седмицата ще ви даде много възможности за разнообразяване на ежедневието ви. Не ги отхвърляйте, само защото са ви непознати или имате съмнение как ще протекат нещата. Втурнете се в новото предизвикателство и бъдете щастливи, че имате тази възможност. Освен това не се подавайте на тъжни мисли и равносметки, само защото идва Новата година, а просто се насладете на празничното настроение. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей

Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока използвайте първите две седми...

Това не е седмица, в която да преследвате хрумнали ви идеи. Колкото и енергия да имате обстоятелствата не са на ваша страна и няма как да реализирате замисленото. Това не означава да оставите всичко, а търпеливо да изчакате да премине празничната истерия. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Водолей

От вас ще се очаква да сте душата на компанията. Много е вероятно да нямате настроение за това, но с много малко усилие бихте могли да допринесете за това всички около вас да се забавляват. В личен план ще се почувствате обичани и ценени - какво повече ви трябва!Весело посрещане на Новата 2019 година!

Риби

Това е седмица, в която да приключите започнатото от изминалите дни. Мълчанието е злато и все повече ще разбирате ценността му. Ако нещо толкова много ви измъчва може да го запишете или претворите с помощта на друг вид изкуство. Посрещнете Новата 2019 година с по-малко очаквания, с повече мисъл за това, какво вие искате и кое е най-доброто за вас!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно