Седмичен хороскоп за 8-14 февруари

36511
Седмичен хороскоп за 8-14 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В седмицата преди празника на любовта е  добре да се погрижите за личните ви отношения с партньора. Помислете върху грешките си, къде бихте могли да направите компромис. Нещата може да са чудесни със съвсем малко отстъпки от ваша страна. В сряда помислете как да направите празника незабравим. Сега е важно да проявите щедрост и внимание, за да покажете силата на чувствата ви.

Телец

През тази седмица всичко, което направите ще има невероятен успех и дълготрайни положителни последици. Във вторник ви очаква своеобразен изпит - дайте всичко от себе си. В четвъртък случайна среща може да ви хвърли в меланхолия по миналото - не попадайте в този капан. Празника на любовта отбележете скромно, но със стил и искреност. Това ще бъде оценено.

Близнаци

През тази седмица нуждата от промяна ще ви накара да търсите нови начини на изразяване. Бъдете умерени и не преминавайте границите си. Сега е важно да сте отговорни и към здравето си. В сряда ваш роднина ще има нужда от специалното ви внимание и грижи. В петък ще може да се справите със служебна задача, която ви мъчи отдавна. През почивните дни уредете всекидневието си по ваш вкус.

Рак

През тази седмица ви очакват сериозни предизвикателства. Каквото и да правите се опитайте да мислите за дългосрочните последици от нещата. Много опасно би било да приемете пораженческо поведение. Това би ви струвало сериозни отношения, които трудно бихте възстановили. През почивните дни ще имате яснота накъде вървят нещата, но не се оставяйте на течението.

Лъв

През тази седмица ще трябва да проявите повече сила на характера от обикновено. Става въпрос за това, че вероятно ще ви се наложи да се съобразите с мнение, с което не сте съгласни. Скоро проявата на отговорност от ваша страна ще има своето положително развитие. Остава да проявите търпение и достойнство. В личен план ще се радвате на завидно внимание и много любов от страна на любимия ви човек.

Дева

През тази седмица ще трябва да прибегнете до нови методи на действие. Време е за промяна - старото трябва да остане в миналото. Не си мислете, че по този начин предавате себе си. Просто имате нужда от развитие и поглед напред. В сряда ще намерите съмишленици за проектите, които сте намислили. Четвъртък е добър ден за довършването на дребни битови задачи. В петък не започвайте нови дела. В събота и неделя оставете на семейството да реши как да прекарате времето, отредено за почивка.

Везни 

През тази седмица може да настъпят някои сериозни промени за вас. Ще трябва да признаете, че известни подходи в поведението ви по-скоро ви вредят - на вас и на отношенията с околните. Ако последните не са ви толкова важни може да последвате линията си на поведение, но вероятно съвсем скоро ще се почувствате отхвърлени. Най-добре си дайте известно време за размисъл. Дали не е настъпило време за компромиси?

Скорпион

През тази седмица към вас ще се върне ваша стара постъпка. Някой ще ви припомни дела, с които не се гордеете особено. Не приемайте да бъдете обвинявани, но и покажете, че отдавна сте се разделили със стария си образ. Ако сте семейни в средата на седмицата ви предстои сериозен разговор с половинката ви. Предстоящият празник на любовта може да смекчи нещата, но истината е, че отношенията ви се нуждаят от сериозна промяна.

Стрелец

През тази седмица ще бъдете на гребена на вълната. През последните дни популярността ви е нараснала. Това може да увеличи хората около вас. Не бързайте да се подавате на удоволствието от известността. Пазете себе си и репутацията си. В сряда ще получите сериозна задача - направете така че да я изпълните съвестно. В четвъртък отделете повече време за себе си и да останете насаме с мислите ви. В петък се пазете от ненужни конфликти. През почивните изчистете дома си и аранжирайте красиво. 

Козирог

През тази седмица ще сте обект на много желания. Който и да е във вашата позиция ще се чувства объркан. Най-добре не давайте бързи отговори на въпросите, които ви се задават. В сряда обаче ще трябва да решите какъв избор да направите. В четвъртък очаквайте интересно развитие на ситуация, свързана с личния ви живот. В петък се опитайте да се заредите с добро настроение. През почивните дни не пренебрегвайте празника на любовта. 

Водолей

През тази седмица ще се наложи да се адаптирате към създалата се ситуация. Може и да не го направите, но имате ли сериозни доводи за това? Ако изберете да сте аутсайдер в момента това може да ви доведе сериозни загуби в бъдеще. А и по този начин рискувате да накърните репутацията си. В петък не давайте пари назаем. В събота помислете за подарък за любимия ви човек. Може да е клише, но празникът на любовта си е празник!

Риби

През тази седмица най-важното, което трябва да направите е да помислите за себе си. Опитайте се да се абстрахирате от случващото се около вас. Най-вече не се подавайте на влиянието на ненужни емоции, които само ще отнемат от силата ви. В сряда направете нещо приятно за себе си. В петък ще може да се насладите на първия резултат от положените усилия. Сами или не - направете така, че през почивните дни за вас да бъде празник на любовта!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com