Скандално: Пуснаха ценоразпис на ВИП моделки във Фейсбук!

132738
Скандално: Пуснаха ценоразпис на ВИП моделки във Фейсбук!

Самообявили се за ВИП моделки пътуват из страната по ценоразпис, за да забавляват „платежоспособни господа”. Проституция или измама?

Няма член от закона, по който да те подведат ако предлагаш платена любов във Фейсбук. 24-годишна манекенка от Русе предлага платен секс на личната си страница във Фейсбук. Силиконовата брюнетка е и служител" на еротична агенция , която рекламира „Платена компания с ВИП модели на платежоспособни господа от цялата страна”, съобщава TrafficNews.

90/60/90 не са мерките на красотата

Идеалът за красота винаги се е променял според времето, в което живеем. Днес той е сложен в толкова тесни рамки, че всичко извън тях се...

На страницата са обявени и цените: 100 лв. / час, 150 лв. / 2 часа, 200 лв. / 3 часа, 300лв. / 8 часа ( за цяла нощ) . Допълнително се заплаща за „фън услугите”- 200 лева на час за екстри като френска без кондом, строга господарка и прочее нестандартни желания. „Централата" на агенцията е в Русе, а на клиентите от София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Стара Загора, Кърджали, Видин и пр. компаньонките обещават безплатен терен. За да тръгне ВИП моделката към клиента, той трябва да плати от 30 до 80 лева за транспорт. „Моделите” са на разположение денонощно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com