Скритото влияние на Новолунието и Пълнолунието върху нашата съдба и енергия

8108
Скритото влияние на Новолунието и Пълнолунието върху нашата съдба и енергия
Снимка: iStock

Новолунието и Пълнолунието са двата най-важни, макар и почти винаги неблагоприятни дни. Астролозите често говорят за това как ни влияе Луната в наши дни, но не изтъкват нейното скрито влияние, което е не по-малко важно от видимото.

Скритото влияние на пълнолунието

Първо, нека се занимаваме с фазата на максимална активност. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е фактът, че нещо лошо не се случва просто на Пълнолуние. Има два вида негативни събития – тези, които можем да променим, и тези, които не можем да променим. Скритото влияние на пълнолунието е, че ако в живота ви се случи нещо, което не сте в състояние да поправите, притесненията и негативността няма да помогнат на причината. Най-вероятно това събитие ще ви доведе до нещо добро. Ако можете да повлияете на нещо, направете го, но внимателно, за да не предизвикате още по-голяма вълна от неприятности.

Също така на пълнолуние от време на време получаваме достойна награда за положените по-рано усилия.

Какво да правим при новолуние, за да се сбъдне желанието ни?

Много астролози и експерти в областта на биоенергетиката смятат, че на пълнолуние трябва да благодарите на Вселената, хората, близки роднини, съдбата и т.н. Дори да се случи нещо лошо, по-добре е да си спомните нещо приятно. Колкото повече сте обхванати от негативизъм и негодувание в дните на пълнолуние, толкова повече проблеми получавате.

Добротата ви ще се върне стократно. На пълнолуние Вселената помни абсолютно всичко добро, така че трябва да намерите време за добри дела. Не е нужно да отделяте много време за това. Можете просто да кажете нещо приятно на случаен минувач или да подкрепите любимия човек с дума.

На пълнолуние хората най-често се срещат "по дрехите" . Дори и да ви се струва, че сте направили извод за някой нов от поведението му, грешите. В повечето случаи в такива дни се държим с околните така, както ни диктуват нашите емоции и предчувствия, а не здравият разум.

Лунен календар за 2023 година

Скритото влияние на новолунието

На Новолуние Вселената ни дава възможност да намерим неща, които преди са били изгубени. Ако сте изгубили ключове, пари или нещо дребно вкъщи, то именно на Новолуние астролозите препоръчват най-задълбочено претърсване.

Не всички, но много от събитията в такъв ден имат някакъв скрит смисъл. Можете да опитате да го разгадаете, но определено не трябва да очаквате очевидни знаци от Вселената. Разкритието може да дойде случайно.

Прекомерната активност на Новолуние може да бъде неефективна. Става въпрос за работа, упражнения, учене. Ако искате да успеете по време на обновяването на лунния диск, тогава астролозите препоръчват да изберете най-предпазливата тактика. Няма нужда да бързате този ден и да се заемате с няколко неща едновременно.

Новолунието ни помага да изгаряме мостове. С други думи, осигурява емоционална подкрепа на тези, които наистина искат да забравят човек или неприятно събитие от миналото. Едно новолуние може да не е достатъчно, така че с всяка нова актуализация и всяка нова итерация става все по-лесно и по-лесно за нас да забравим това, което боли сърцето и душата ни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com