Слабостите на всяка една от зодиите

104554
Слабостите на всяка една от зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки множеството положителни качества, които всеки човек сам по себе си притежава, всички имаме негативни качества-слабости, за които рядко споменаваме.

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото имате еднакви слабости? Ако да, то вероятността да сте от един и същ зодиакален знак е много голяма.

Зодиите, които са най-добри във флирта

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате много по-лесно от колкото с някои от другит...

Днес ще ви запознаем със слабостите, които всяка зодия крие от околните:

1. Овен - тяхната най-голяма слабост е, че нямат силата да признаят, че им е нужна помощ и че не могат да се справят сами с трудностите. Те крият, че се чувстват затруднени, до последно, което обикновено не им носи нищо хубаво.

2. Телец - постоянно мислят за бъдещето и не знаят как да постъпят. Често не могат да вземат решение и не живеят в настоящия момент. Често се връщат в миналото или пък мислят прекалено много за бъдещето.

3. Близнаци - тяхната много голяма слабост е, че много често се чувстват неразбрани и самотни. Те имат чувството, че никой не споделя техните мисли и чувства, а това ги кара да се чувстват изключително зле.

4. Рак - тяхната слабост е, че не искат да показват чувствата си на никого, а това води до отчуждение от околните, което често ги прави самотни. Те нямат силата да признаят какво чувстват и да споделят с някого болката си.

5-те зодии, които имат най-черен характер

Човекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал доста насъбрано за всяка една от тези зодии. С голяма доза преувеличаване,...

5. Лъв - най-голямата им слабост е огромното им его, което често води до проблеми в личният им живот. Представителите на този зодиакален знак не могат да преглътнат егото си, въпреки че са запознати с факта, че то им носи само неприятности.

6. Дева - слабостта на тази зодия е, че се стремят към перфекционизъм постоянно. Това понякога не им позволява да видят красотата и изяществото в някои не чак толкова перфектни ситуации- първата среща например.

7. Везни - тяхната слабост е, че се опитват да се харесат на всички и прекално много мислят за мнението на околните. Това понякога ги кара да се държат по начин, който не е присъщ за тях, само за да се харесат на околните.

8. Скорпион - тяхната слабост е страха им да се разкрият напълно пред някого. Те се страхуват, че никой няма да ги разбере и че дори някой ще се подиграва на същността им. Този им страх не им позволява да споделят чувствата и емоциите си дори с приятели.

9. Стрелец - тяхната най-голяма слабост е пристрастието към постоянното внимание и страхът, че в един момент прожекторите вече няма да сочат към тях. Те искат да получават вниманието на околните постоянно.

ЗОДИЯТА при мъжете, която изневерява най-често

Връзките са сложно нещо и е много трудно да разбереш дали си намерил правилния за теб човек. С времето се учим да отсяваме хората, коит...

10. Козирог - тяхната най-голяма слабост е страхът им да не сгрешат. Този страх понякога е пречка да се забавляват и да взимат спонтанни решения. Мислят прекалено много за последствията, което не винаги е от полза.

11. Водолей - искат винаги всичко да е в техните ръце, те да взимат най-важните решения, никой да не се бърка и да не им пречи. Тяхната слабост е, че не могат да понесат факта, че нещо не зависи от тях.

12. Риби - тяхната най-голяма слабост е страхът, че ще разочароват близките си. Понякога точно това ги спира да живеят живота, който искат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com