Сложете ТОВА, ако ще подарявате портмоне на някого

9029
Сложете ТОВА, ако ще подарявате портмоне на някого
Снимка: iStock/Guliver

Подаряването на портмоне може да бъде чудесен подарък за всякакъв повод - рожден ден, годишнина, Коледа или просто така, за да зарадвате любимия човек. Но за да бъде портмонето наистина специален подарък, то не трябва да бъде празно. В тази статия ще ви разкажем защо не е добре да подарявате празно портмоне и как да го направите наистина специален.

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАРЯВАТЕ ПРАЗНО ПОРТМОНЕ?

Подаряването на празно портмоне може да се възприеме като лош жест. Това може да бъде възприето като липса на внимание и грижа от страна на дарителя. В допълнение, празното портмоне може да бъде възприето като оскъден подарък, който не показва истинската ви любов и уважение към човека. Затова винаги се слагат пари, дори 1 стотинка, за да покажете, че желаето портмонето на получателя никога да не бъде празно.

Купуваме нежелан подарък от познат или непознат - нямаме право на отказ и рекламация

КОЛКО ПАРИ ДА СЛОЖИТЕ В ПОРТМОНЕТО?

Когато става въпрос за това колко пари да сложите в портмонето, всичко зависи от повода за подаръка, както и от вашите възможности. Можете да сложите каквото и да е количество пари в портмонето, но е важно да не забравите, че не става въпрос само за сумата на парите, а за жеста и вниманието, което сте посветили на подаръка.

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРТМОНЕТО НАИСТИНА СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК?

Ако искате да направите портмонето наистина специален подарък, можете да го персонализирате на различни начини. Някои от идеите включват:

- Гравиране на име или инициали - може да гравирате името на човека или неговите инициали върху портмонето, за да го направите наистина персонален подарък.

10 най-добри стайни растения за подарък

- Поставяне на карта за подарък - вместо да сложите пари в портмонето, можете да поставите карта за подарък, която да му дадете в допълнение.

- Добавяне на лично послание - можете да напишете лично послание, което да поставите в портмонето. Това може да бъде много личен и специален жест, който ще направи подаръка още по-ценен за човека.

- Добавяне на лични снимки - можете да добавите лични снимки, които да поставите в портмонето, за да го направите още по-персонален.

В заключение, празното портмоне не е подходящ подарък, защото може да бъде възприето като „лошо начало“ за портмонето на празнуващия. Вместо това сложете пари в портмонето, като не забравяте, че важен е жестът, който стои зад подаръка. Ако искате да направите портмонето наистина специален подарък, персонализирайте го на различни начини, като добавите име, карта за подарък, лично послание или лични снимки. Не забравяйте, че най-важното е да изразите своята любов и уважение към човека, за когото подаръкът е предназначен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии
Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Астрологията предлага уникална леща, през която разглеждаме личността си, хвърляйки светлина върху нашите силни страни и, което е интригуващо,...