Спасиха куче, осъдено на смърт, защото е гей

18223

Куче, оставено от собственика си за евтаназия в кучешки приют в американския щат Тенеси, защото е гей, бе спасено в последната минута от любителка на животните. След като видяла информация за кучето в интернет, ветеринарният доктор Стефани Фринс от град Джаксън осинови питомеца вчера.

Мъжкият питбул бил обявен за гей от своя собственик, който го видял да се сношава с друго мъжко куче.

Полицията издирва надрусана мишка нарушител

Полицията в американски град издирва мишка, изяла марихуана, явяваща се веществено доказателство, предаде БГНЕС. Полицията в Уичито, ...

Наричайки го Елтън (на певеца Елтън Джон), Фринс, която вече има четири кучета, казва, че е планирала да го спаси още преди историята му да обиколи мрежата. По нейните думи Елтън е много приятелски настроено куче, предаде БЛИЦ.

“Той се плаши много от всичко, което е разбираемо. Но обича да се вози в кола”, казва още тя. По отношение на инцидента Фринс смята, че всичко с кучето е нормално. "Това е просто естествен инстинкт и няма нищо общо с пола или ориентацията на кучето", смята тя.

Фринс също така подозира, че Елтън е участвал и в незаконни кучешки боеве, но това не е възможно да се докаже, въпреки белезите по ушите му. При това Флин е на мнение, че Елтън не е бил използван постоянно за кучешки боеве, защото има много благ нрав.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com