Светът се върти около нас: 4-те най-арогантни зодии

7172
Светът се върти около нас: 4-те най-арогантни зодии
Снимка: iStock

1. Телец

Понякога на Телците им се струва, че те са центърът на Вселената. Затова им е трудно да общуват с хора, които мислят различно и имат свои интереси. От една страна, Телецът лесно осъществява контакт и сближаване с другите: човек може само да завиди на тяхното доверие. От друга страна им е трудно да се освободят от нагласата, че другите хора може да имат различни мнения, възгледи и навици от тях.

Заради своите амбиции, представителите на знака се стремят да заемат главните роли във всяка област. В юношеска възраст Телците често стават любимци на учителите, дори ако знанията им не са на 5+, но в работата стигат до лидерска позиция. Ако успеят да заемат мястото на топ мениджър, по-нататъшният успех ще зависи от това как Телецът ще умее да слуша своите подчинени: това ще бъде задача със звездичка, защото Телецът често отива твърде далеч със своя натиск.

2. Близнаци

Зад маската на арогантността на Близнаците  се крие съмнение в себе си. Заради това качество е трудно да постигнат високи резултати: страхът да не загубят всичко наведнъж е твърде голям. Но когато Близнаците все пак яхнат вълната на успеха: те не се съмняват, че сега светът е в техните ръце и знаят как да продължат напред. В трудни моменти хората от тази зодия отново се потапят в стари фобии и правят всичко възможно да ги заглушат с арогантност и безчувственост.

Зад гордо вдигнатата брадичка Близнаците носят уязвима природа, която не искат да показват пред никого. Но в техния случай откритостта ще помогне да се върви напред: представителите на знака ще бъдат изненадани, когато разберат, че другите не се присмиват на слабостите им, а вървят към тях.

Още: Здравето през август 2023 г. ще е особено чувствително при тези зодии

3. Водолей

Водолеите са сигурни, че могат да действат като експерт във всяка област. И в някои случаи те наистина успяват да заинтересуват другите с техните мисли и предложения. Но дори и в такива моменти думите на Водолея звучат високомерно.

Ситуацията се утежнява от факта, че те трудно признават невежеството или неразбирането на някои неща. Затова зад маската на арогантност те крият страха да не загубят репутацията на ерудиран човек. За да излязат от този кръг, Водолеите трябва да се научат да вярват на хората и на себе си. Приемете, че всеки човек е склонен да прави грешки и способността да разпознавате слабостите не го прави още по-лош.

4. Лъв

Може би това е най-егоцентричният знак от зодиака. Лъвът от детството изисква да го заобиколят с грижа и любов. Неговото мнение трябва да е единственото правилно. Затова чрез арогантно поведение представителите на знака искат да покажат своята значимост. Отстрани изглежда като маниери на разглезено дете. Например, Лъвовете чакат похвала за всяко извършено дело и ще им се напомня за заслугите им по всякакъв възможен начин, докато не получат желаната реакция. Лъвовете са искрено изненадани, когато в отговор на техния егоизъм другите проявяват безразличие или агресия. В такива моменти на Лъвовете им се струва, че всички наоколо са глупави.

Още: 4 зодиакални двойки, чиято искра в отношенията постоянно гасне и защо

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

3 признака, че му липсвате, когато сте прекъснали отношенията си

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Жените от тези зодии са с най-чисти сърца

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com