Сънищата ни дават нови идеи за...

31586
Сънищата ни дават нови идеи за...
Снимка: Thinkstock

Сънищата ни вдъхновяват да опитваме нови неща в секса, пише БГНЕС.

Лента за глава ни дава контрол върху сънищата

Стартиращата компания iWinks разработва лента за глава, която стимулира живи сънища, пише VentureBeat. Устройството следи сигналите от ...

Проучване (осъществено от сайта Lovehoney сред 1855 души) установило, че 59% от хората са превърнали в реалност фантазии, които се появили в съня им. Според него 93% от анкетираните редовно имали еротични сънища, а над 25% сънували такива сънища на всеки няколко дни.

Освен настоящия партньор/ка, хората често виждат в еротичните си сънища свой приятел или приятелка. Втората най-популярна фигура в еротичен сън е бивш партньор, следван от човек, когото сънуващият харесва в реалния живот, и знаменитост. 25 на сто от анкетираните имали еротични сънища с хора от обкръжението си, към които не били привлечени.

61% от хората признават, че има скрито значение в еротичните сънища. 70% заявили, че е най-вероятно да имат такива сънища, когато се чувстват притеснени в сексуален план. 53% от участвалите в изследването жени признали, че сънуват секс с човек, към когото не изпитват привличане, спрямо 28 на сто от мъжете.

Жените много по-често обсъждат значението на сънищата си със своя партньор. Това правят 62% от представителките на нежния пол спрямо 54% от господата. 39% от хората редовно се събуждат по средата на еротичен сън и съжаляват, че не са го видели до края. 69% от анкетираните признали, че им се иска да правят секс веднага след еротичен сън. А 99% заявили, че изпитват наслада от еротични сънища.

Малките деца по-добре избират часа за лягането си

Малките деца по-добре избират часа за лягането си, отколкото възрастните, смятат американски учени. Специалистите са установили, че...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com