Съвет за всяка зодия за днес, 01 ОКТОМВРИ

11392
Съвет за всяка зодия за днес, 01 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Някои Овни са мислили, че ще се наложи пауза в работата, но стар занаят или хоби дават поле за доход и те няма да се помайват. Първоначално печалбите може да не са големи, ала с времето ще растат, така че се хващайте с дейността. Втори намират партньори, трети правят крачка напред в службата.

Телец

ко нещо не върви, както Телците са си планирали, да не изпадат в паника, има начин да подредят всичко наново. Сигурни сте в подкрепа на роднини и приятели, сега е най-важно. Разчитайте на уместни съвети, финансова помощ, в някои дела трябва да сте оперативни.

Зодиите, които винаги купуват скъпи коли

Близнаци

При Близнаците влиянията се задържат, да не бързат с изпълнение на всяка идея, която им хрумне. Техните планове са добри, но изискват по-сериозна подготовка, за да дадат желаната печалба. Част от знака мечтаят за кариера, точно сега не е време за постъпки.

Рак

Повечето Раци имат и доста предложения за нови делови партньорства, да подбират грижливо кръга си, не всички кандидати са коректни и умели професионалисти. А вие си знаете занаят, бизнес и хванете ли се с нещо, ще работите с ум и сърце, доходите ви ще са наистина завдни.

Лъв

Лъвовете трябва да се стегнат, като свършат своя дял в работата, приносът им ще бъде високо оценен, успехът на екипа ще ги радва. Имало е смисъл да следвате строгите правила, а и професионализмът ви е направил впечатление на шефове, делата ще тръгнат още по-добре финансово, вашият имидж расте.

Дева

Ако не сте доволни от отношение на партньори и шефове, с търпение и такт ще покажете кой прав, кой крив. Някои от знака се освобождават от потискащо влияние на шмекери в екип, предвиждат номерата.

Везни

Можете да направите нещо положително, ако обедините усилия с партньори и колеги, не чрез забележки и противопоставяне. Хората се доверяват на професионализма ви, след време може да ви поискат мнение за подобряване на организацията. Сега печелите и с предпазливостта.

Скорпион

Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?

Различните зодии имат разнообразни виждания за любовта, за изживяванията и емоциите, които предлага тя. Овен. Овните имат много еротич...

Успявате да извлечете полза от тези срещи, някои бизнес начинания следва да се стабилизират, а после и да се разширят. Имате и още куп идеи, за тях говорете най-конкретно.

Стрелец

Старанието и находчивостта ви по задачите правят впечатление в колегиална среда, търсят ви за съвет, избират ви за наставници. Доволни сте от реализация на идеи, а и от постъпленията, вечерта е за отдих, насладете се на спокойствие.

Козирог

Не бързате да приключите задачите за деня. Не търпите хитреци и лентяи, а мнозина ви търсят именно заради трудолюбието и скромността. Няма да позволите да лежат на ваш гръб, нито на гърба на бедни.

3 зодии ще получат неприятни новини в края на септември

Получаването на лоши новини е нещо, от което никой не е имунизиран. За да е по-малко вероятно да чуят нещо неприятно, хората организира...

Кои зодии изобщо не пускат телевизора?

Водолей

Искате да промените куп неща в работата си, но това не бива да става повод за спорове с околните. Още повече Водолеите скоро ще се убедят, че развоят на събитията е положителен за тях, макар че ги тласка с малко неочаквана посока. Ако сте се боели за делата си, преодолявате това, доста навлизат в поле за изява и печалби, което им харесва.

Риби

Днес имате нужда от съмишленици и сътрудници. Избягвайте поводите за спор, които не са малко. Рибите да приемат по-смело нови оферти, някои ще дойдат от авторитетни и опитни професионалисти, те виждат ценното в техните идеи и ще им помогнат за осъществяването. Вечерта е за отдих, в компания ви е забавно, а може да обсъдите и някоя сериозна тема.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com