Съвет за всяка зодия за днес, 05 ОКТОМВРИ

15364
Съвет за всяка зодия за днес, 05 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Днешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

4 зодии, които обичат да нарушават правилата

Телец

Има какво да кажете и това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. 

Близнаци

Днес може да си спомните с какво са се занимавали древните жреци в египетските храмове, например! И най- добре ще е. да ги последвате и да погледате звездите! Звездното небе много ще ви успокои, сближи и настрои към романтични мисли за прекрасното. 

Рак

Днес е по-добре да се погрижите не за своята привлекателност, а за удобството на своя тоалет. Събитията през този ден ще се подредят така, че ще се оценява не Вашата елегантност, а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате различни препятствия.

Лъв

Днес Вие можете без угризение на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали (за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където трябва.

Дева

Денят ще бъде доста успешен , ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да „сменяте конете”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, наистина ще Ви бъде трудно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. 

Везни

Предстои Ви един просто потресаващ ден! Дори и не сте подозирали че така Ви обичат, и то – толкова хора едновременно. И искрено! И съвършено независимо един от друг! На практика днес може да Ви се завиди. 

Скорпион

Коя е вашата цветна ЗОДИЯ според датата си на раждане?

Синап (1 -10 януари) Родените през този период са чувствителни и деликатни. Обичат домашния уют, милите жестове и спокойната атмосфер...

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа (или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. 

Козирог

Днес не си заслужава да се занимавате с работа, но , ако трябва да сме точни, денят не предразполага прекалено и към активен отдих. Що се отнася до кратко пътешествие - неуморително и приятно , обещава да е във всяко отношение интересно. Това показва, че е крайно време, да се стегнете за път! Ако сте дама, трябва сериозно да подходите към избора на тоалет. 

Ако всички жени наистина са змии, коя сте вие според зодията си?

Жената Овен Огнен Питон Силна, рязка с неконтролируеми изблици на ярост. Дори най-увереният мъж може да си тръгне. Но пък има и плюс ...

Водолей

Не винаги достиженията са най-главното в живота. Възможно е днес да се замислите за процеса на пътешествие, а не само за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в състезание или конкурс могат да Ви донесат само кратковременно чувство за удовлетворени, или да Ви накарат да се почувствате важна опора, но каква цена трябва да платите за целта? 

Това са най-уникалните черти на всяка една от зодиите

Риби

Днес този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължение, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво стои зад мистерията с гробницата на първия китайски император? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще се чудят за рецептата

Последното стихотворение на Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 18 май 2024

Таро хороскоп за 18 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 май /валутен калкулатор/

Трябва ли жената първа да пише съобщение на мъжа?

Как да различаваме любовта от привързаността: съвет на психолог

Как да скриете възрастта си с дрехи: 9 универсални съвета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com