Съвет за всяка зодия за днес, 30 СЕПТЕМВРИ

15296
Съвет за всяка зодия за днес, 30 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

През днешният ден ще ви насочва Вселената и вие ще го усещате с цялото си тяло. Не пропускайте знаците, които ви изпраща и няма да допуснете нито една грешка през целия си ден.

Телец

Започването на проект е лесната част. Всички процъфтяваме в тръпката, която е синоним на непознатото. Виждането на проекта до финала, от друга страна, е съвсем различна игра. Така че, гледайте склонността си да губите интерес да бъде избегната.

Кои зодии изобщо не пускат телевизора?

Близнаци

Понякога загърбваме мнението си или се отказваме да защитаваме наша позиция в името на възстановяването на реда. Но това чувство на спокойствие се крепи на нестабилна основа, която в крайна сметка ще се срине.

Рак

Заповедта за деня е да говориш истината си, рак. Това е да отстояваш това, в което вярваш. Това е единственият начин да разрешиш вътрешния конфликт, който изпитваш в момента.

Лъв

Ако безсмъртните думи на Руми важат, тогава раната е мястото, от което влиза светлината. Това е нещо, което вашият житейски опит вероятно ще ви научи в следващите дни.

Дева

Обичаме предизвикателството, което идва с поемането на нещо ново. Ние процъфтяваме в идеята да превърнем живота в своеобразно приключение. Но ако поемаме нови задачи всеки ден, какво ще се случи със старите?

Везни

Предстоящата седмица носи със себе си напомнянето, че имате силата да създадете живот, който да е изобилен творчески, духовно и финансово едновременно. Всичко, което трябва да направите, е да продължите да гледате към истинската си посока.

Скорпион

Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?

Различните зодии имат разнообразни виждания за любовта, за изживяванията и емоциите, които предлага тя. Овен. Овните имат много еротич...

Добрата новина е, че нещата във финансовия план се развиват към по-добро. Така че, ако се мъчите да изплатите дълговете си, знайте, че ще проявите необходимите за това средства и ресурси.

Стрелец

Добротата се култивира, стрелец. Също така и смирението, съпричастността и състраданието. Това, за което картите ви напомнят днес, е силата да останете отворени. Силата да разширите сърцето си, независимо от външните ви обстоятелства.

Козирог

Излизате от период на застой и във фаза, която най -добре може да се опише като „Нека приключенията започнат“! Да, нещата, които са били задържани, вероятно също ще ускорят темпото, потвърждавайки вярата ви в избрания път.

3 зодии ще получат неприятни новини в края на септември

Получаването на лоши новини е нещо, от което никой не е имунизиран. За да е по-малко вероятно да чуят нещо неприятно, хората организира...

Зодиите, които винаги купуват скъпи коли

Водолей

Какви са семената на промяната, които искате да засадите днес? Вселената ви предлага свещен казан, за да приготвите магическа отвара, която ще създаде великолепна промяна.

Риби

Най-значимите битки са тези, които водим в мълчание. Тези, за които не получаваме никакво признание от външния свят. Разрушаването на модел, например, или преодоляване на проблеми, свързани със самочувствието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com