Съвет за всяка зодия за днес, 7 март

11495
Съвет за всяка зодия за днес, 7 март
Снимка: iStock/Guliver

Никога не бива да подминавате знаците, които звездите ви дават. Техните съвети са много ценни и затова е нужно да се вслушвате в тях.

Ето какво вещаят те за всеки от зодиакалните знаци:

Овен

Днес Овните ще бъдат на творческа вълна. Това обаче няма да им помогне да се откъснат от тъжните мисли. Много от представителите на зодиака са преминали през раздяла или им предстои такава. Важно е да мислите трезво и да взимате правилни решения.

Телец

Денят на Телците ще бъде изключително динамичен. На по-голямата част от тях им предстои да се заемат с важни организационни дейности. Нужно е да бъдете максимално подредени, така че всичко да мине по план. Пазете се от предатели.

Близнаци

Денят за Близнаците ще бъде емоционален. Напоследък и самите те се чувстват по същия този начин. За по-сигурно, не се доверявайте на непознати. Възможно е да получите обаждане от близък роднина.

Рак

Раците днес ще изпитват носталгия към отминалото време. Обърнете внимание на здравето си. отделете си няколко часа, в които да релаксирате.

Лъв

Лъвовете ще почувстват странна липса. Някакво недоволство ще тъне в ежедневието им. Възможни са скандали с половинката. Опитайте да ги избегнете.

Дева

Девите ще действат изключително разумно в неделя. Това обаче няма да попречи да загубят една не малка сума пари. Пазете се от измами и не подписвайте документи, които ви се струват подозрителни.

Везни

На Везните им предстои пътуване. Възможно е за известно време да останат сами, което няма да им подейства положително. Можете да забравите за самотата, като се натоварите с повече работа.

Скорпион

Денят няма да бъде кой знае колко продуктивен за Скорпионите. Те непрестанно имат разногласия както с околните, така и със самите себе си. Днес им е трудно да взимат решения и за предпочитане е да си дадат време за почивка.

Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта

Някои жени стават по-красиви с годините. Може би си мислите, че те просто са разбрали тайната на вечната младост или са прибягнали до п...

Жената от тази зодия е много гореща и само истински мъж може да я задържи!

Стрелец

Стрелците ще се чувстват в хармония със себе си. Ще изберат да прекарат деня си, настанени в домашния уют. За тях по-важни са децата и днес ще получат вниманието им.

Козирог

Козирозите ще се чувстват изключително щастливи. Много от представителите са се сдобили с рожба неотдавна и по-голямата част от времето си прекарват в грижи за нея. Това истински ги зарежда с енергия. Очаквайте обаждане от добър приятел.

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във всеки от нас живее по един демон. Ето коя е тъмната страна на всяка з...

Водолей

Макар неделя да е почивен ден, Водолеите не са планували да си почиват именно днес. Те ще се трудят неуморно, но пък ще бъдат възнаградени подобаващо за всички усилия, които полагат. Много скоро ще намерят онази златна среда, която ги кара да се чувстват най-щастливи и спокойни.

5-те зодии, на които ще им се сбъдне голямата МЕЧТА през март и април

Риби

На Рибите им предстои да вземат важно решение. Лутат се в мислите си. Очаквайте съвет от близък роднина. Вслушайте се в него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...