X
 
 

Създателят на Рамбо: Нямам нищо общо с „Рамбо: Последна кръв”

Авторът на оригиналната книга „Първа кръв“ Дейвид Морел е „объркан“ от факта, че името му се свързва с петия филм от франчайза „Рамбо: Последна кръв“, съобщава Newsweek, цитирани от БГНЕС.

Филмът, за който Сталоун спомена за пръв път през 2015 г., получи много негативни отзиви, включително от Морел. Той написа в Туитър, че лентата е "глупава", и подчерта, че "е много смутен, че името му се свързва с нея."

Сталоун няма да участва в римейка на "Рамбо"

Силвестър Сталоун няма да участва в римейка на филма „Рамбо“. Актьорът, който влезе в ролята на култовия Джон Рамбо за чети...

Писателят заяви в интервю за изданието, че се е почувствал „зле“ след като гледал филма и добави, че той меу се сторил „бездушен“.

Морел нарече режисьора „смешен“, а декорът - „евтин“. Според него „Рамбо би могъл да се казва Джон Смит и нищо не би се променило от това“.

По време на писането на сценария Силвестър Сталоун първо се консултира с Морел, но след това комуникацията им прекъсва и актьорът завършва работата с Матю Сирулник.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 18-24 ноември

Овен През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на съдбата. Бъдете предпазливи. Обстоятелствата ще ви показват подводните камъни....